Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.88

BETANO

1.Arges-Chindia Targoviste

Argeș nu mai are șanse să intre în play-off dar Chindia Târgoviște încă speră să prindă în premieră stagiunea de play-off din Liga 1! Cele două trupe se vor confrunta în ultima rundă din sezonul regulat astazi de la ora 20:30. Piteștenii sunt pe locul 9, cu 37 de puncte, iar oaspeții sunt situați pe 7, cu două puncte mai mult decât oponenții. În tur, în singurul duel direct din Liga 1 a fost 2-2.

Sub comanda lui Andrei Prepeliță, argesenii au un an de excepție. În tot acest retur, Argeșul a suferit numai două eșecuri. Din păcate pentru ei, piteștenii au adjudecat un singur punct în două runde, ieșind din calcule pentru play-off. După un 1-1 acasă cu Academica Clinceni, a venit un neașteptat 1-4 la penultima clasată, FC Hermannstadt.

cota2.ro

Chindia este o adevărată surpriză a sezonului, după ce, anul trecut, grație măririi numărului de echipe la 16 în Liga 1, s-a salvat în urma unui baraj. În acest an, sub comanda lui Emil Săndoi, dâmbovițenii au avut un traseu foarte bun.

Pont: Ma astept la un meci foarte echilibrat si aleg un X la pauza sau la final.

2.Eupen-St.Liege

In Jupiter League,in Belgia,incepand cu ora 21.45 ,avem o infruntare intre ocupanta locului 9 St.Liege si ocupanta locului 13 Eupen.Meciul este foarte important pentru echipa oaspete pentru ca este doar la un punct de un loc de calificare.De cealalta parte,Eupen,nu cred ca mai spera, chiar daca o desparte de un loc de calificare 5 puncte.

Si in acest meci cred ca vom avea un echilibru avand in vedere forma prin care trec :

  • Eupen: L W L D W
  • St.Liege: W L D W L

Un lucru important de retinut este faptul ca, in ultimele 5 meciuri directe St.Liege nu a fost invinsa(de 4 ori a invins si o data a remizat,un 2-2)

Prin urmare,o sa joc cat mai safe si o sa aleg o dubla pe oaspeti.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Arges vs Chindia Targoviste
Pronostic:
PsF X
Cota
1.47
Eupen vs St.Liege
Pronostic:
x2
Cota
1.28
Cota finala: 1.88
Profit: -6.00
Stake: 6
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro