Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.75

BETANO

1.Rapid Bucuresti-Dunarea Calarasi

Rapid București este pe locul 2 cu 36 de puncte în vreme ce oaspeții de la Dunărea Călărași sunt pe 4 cu 35 de puncte. Este clar că eventuala învingătoare va încheia runda pe loc direct promovabil.

Interesant este că până acum, de când Rapidul a revenit în Liga 2, călărășenii nu au reușit să marcheze în poarta giuleștenilor, la nivel oficial. În toamna lui 2019, alb-vișiniii au câștigat acasă cu Dunărea, cu 3-0, în Cupa României. Apoi, în campionat, a fost 0-0 în confruntarea din Bărăgan iar pe 21 martie, Rapidul spulbera Dunărea cu 4-0, pe finele sezonului regulat!

cota2.ro

Rapidul este una din cele mai ofensive trupe din întreaga Ligă 2, cu 34 de goluri reușite în 20 de meciuri. Este interesant că în cele trei partide de acasă ale giuleștenilor, din 2021, s-au înscris de fiecare dată câte patru goluri, în total: 2-2 cu Ripensia, 1-3 cu Csikszereda și 4-0 cu Călărași.

Dunărea a adunat 17 puncte în 11 deplasări, fiind o formație destul de inspirată pe terenurile externe. Față de Rapid, care generează meciuri cu goluri multe, în cazul călărășenilor este de menționat că zece din cele 20 de partide stagionale ale lor au avut la final ”0-2 goluri”.

Pont: Voi merge pe mana gazdelor.Cred ca 1x este un pronostic corect.

2.Craiova-CFR Cluj

În ultimele 5 meciuri oficiale, Craiova are 4 victorii și un egal, fără gol primit. Craiova nu a mai scos mingea din plasă de o lună și jumătate, de la 0-1 cu Chindia. Nici CFR nu stă rău. Scoatem din ecuație acel 0-3 cu FCSB și aflăm că echipa lui Edi nu a mai primit gol de două luni, de la 1-2 la Botoșani. Repet, fără meciul cu FCSB, CFR a jucat de atunci 6 partide, golaveraj 12-0! În ultimele 5 meciuri oficiale, CFR are 4 victorii și celebra înfrângere, golaveraj 11-3.

În istoria confruntărilor directe, CFR stă mai bine: 11 victorii, 7 egaluri și 7 victorii ale Craiovei. Dacă e să luăm doar meciurile jucate la Craiova, oltenii au golaveraj negativ cu CFR: 11 meciuri, 4 victorii Craiova, 3 egaluri, 4 victorii CFR, golaveraj 12-13. 

CFR-ului îi vor lipsi doi dintre principalii golgheteri, Deac este primul marcator, 10 goluri (5 din penalty), iar celălalt absent, Costache, e al treilea marcator al echipei, cu 4 goluri, la egalitate cu Rondon. Însă vor fi disponibili Debeljuh (7 goluri) și Omrani, care a înscris cu Dinamo și a fost cel mai periculos om al CFR–ului.

Craiova se bucură de recenta revenire a lui Koljic, intrarea lui în formă putând fi argumentul forte al Craiovei în play-off. Deși a lipsit atât de mult, Koljic este al doilea marcator al echipei (6 goluri), după Cicâldău (9) și înaintea lui Andrei Ivan (5).

Pont: Si acest meci il voi juca 1x.Nu cred ca CFR poate invinge pe terenul oltenilor.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Rapid Bucuresti vs Dunarea Calarasi
Pronostic:
1x
Cota
1.25
Craiova vs CFR Cluj
Pronostic:
1x
Cota
1.40
Cota finala: 1.75
Profit: 7.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro