Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.20

BETANO

1.TSKA Moscova-Volgograd

TSKA Moscova si Volgograd se intalnesc astazi de la ora 19.00 in etapa cu numarul 25.

Inaintea acestei partide,gazdele sunt pe locul 5 in afara cupelor europene.Prin urmare acest meci ptr ei este foarte important.Oaspetii sunt pe locul 14 si se pare ca nu vor scapa de retrogradare.

cota2.ro

Pe teren propriu,TSKA joaca foarte bine.In ultimele 5 meciuri au inscris 15 goluri si au castigat 4 din ele.Alt lucru important de retinut este faptul ca au castigat si ultimele 5 meciuri directe pe teren propriu.

Pont: 1 solist

2.Vojvodina-Zlatibor Cajetina

In Super Liga din Serbia,incepand cu ora 19.00 avem o confruntare intre ocupanta locului 4 Vojvodina si ocupanta locului 18 Zlatibor.

La fel ca meciul de mai sus,avem o echipa care lupta pentru un loc de calificare in Europa si o echipa care nu va scapa de retrogradare.

Gazdele au 60 de puncte si cu o victorie astazi poate urca pe locul 3 peste Cukaricki.Si au toate sansele mai ales daca ne uitam la forma prin care trec cele doua.

  • Vojvodina: L W W D W
  • Zlatibor: D L L L L

S-au mai intalnit pana acum doar de 2 ori ,ambele partide fiind castigate de Vojvodina.

Pont: 1 solist

3.Hoffenheim-Leverkusen

În ultimul meci al etapei a 28-a din Bundesliga, Hoffenheim și Leverkusen joacă la Sinsheim, astazi de la 21:30. Este o partidă care opune echipe cu obiective diferite. Hoffenheim încearcă să se îndepărteze decisiv de retrogradare, în timp ce Leverkusen vrea să păstreze vii speranțele la Top 4. 

Pentru Bayer Leverkusen, anul 2021 a fost cât se poate de dificil până în prezent. După o perioadă foarte bună până spre finalul lui 2020, pentru Die Werkself a venit căderea. Echipa pregătită atunci de Peter Bosz a fost lider în Bundesliga până la partida cu Bayern, ultima înainte de Crăciun. Atunci a venit și prima înfrângere în campionat, iar, ulterior, declinul. 

Important de stiut:

  • Hoffenheim a pierdut de 7 ori acasă cu Leverkusen, mai mult decât cu oricare altă echipă din Bundesliga. 
  • Hoffenheim a câștigat însă ultimele 2 partide de pe teren propriu cu Leverkusen. 

Meciul este foarte important pentru oaspeti asa ca vor trebui sa dea totul pentru a castiga partida si pentru asta este nevoie sa inscrie.Un gol inscris pana in munutul 80 eu zic ca este pronosticul corect.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
TSKA Moscova vs Volgograd
Pronostic:
1
Cota
1.34
Vojvodina vs Zlatibor Cajetina
Pronostic:
1
Cota
1.29
Hoffenheim vs Leverkusen
Pronostic:
Oaspetii gol pana in min 80
Cota
1.27
Cota finala: 2.20
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro