Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.10

Superbet

1.Astra-Dinamo

2020/2021 este un sezon extrem de tensionat pentru ambele formații care se vor duela astazide la ora 19:00, în turul semifinalelor din Cupa României. Astra Giurgiu a ratat pentru prima dată calificarea în play-off, terminând campionatul regulat pe locul 9, cu 38 de puncte. Dinamo București a dat semne că-și revine din problemele financiare, dar sportiv își continuă parcursul catastrofal. Alb-roșiii au încheiat sezonul în zona periculoasă, cu numai 27 de puncte.

Astra Giurgiu are un traseu bun, nepierzând niciun meci din ultimele zece dueluri oficiale. Dar, accesul în play-off a fost blocat de remizele consemnate de elevii lui Eugen Neagoe: de-altfel, în campionat, alb-negrii sunt la trei egaluri consecutive. În ultima etapă din sezonul regulat, Astra a bifat doar un 0-0 acasă cu UTA, ratând locul locul 8, cel care-i dădea la intrarea în sezonul de play-out șanse mai mari în lupta de calificare pentru barajul de cupele europene.

cota2.ro

 ”Câinii roșii” au patru eșecuri la rând în campionat, cedând vineri clar, în ”Groapă”, cu 1-3, contra Academicii Clinceni. De altfel, în Liga 1, Dinamo nu a mai învins din 31 ianuarie, când se impunea cu 1-0 la UTA.

La nivel de dueluri în toate competițiile oficiale, Astra și Dinamo sunt la egalitate, 16-16 la victorii din 43 de încleștări directe.

În acest sezon, Astra a plecat neînvinsă de la București, 1-1, iar în retur a dispus acasă de Dinamo cu 2-0. De-altfel, în ultimele nouă partide directe, alb-roșiii au trecut o singură dată de giurgiuveni, 2-0, acasă, pe 1 februarie 2020.

Pont: Un meci important pentru ambele echipe,asa ca nu voi incerca vreun solist.Eu zic ca un pronostic pe cartonase este mult mai sigur.

2.Chelsea-Porto

Chelsea arată că rămâne concentrată și pe lupta din campionat pentru un loc de Champions League pentru sezonul viitor și a câștigat în deplasare cu Crystal Palace cu 4-1. Chelsea a marcat 4 goluri în această partidă fără a avea un vârf clasic în ofensivă.

Porto vine și ea după un succes, 2-0 la Tondela, victorie cu care încearcă să pună presiune în campionat pe liderul Sporting. Șansele echipei portugheze nu trebuie neglijate în continuare în dubla cu Chelsea pentru că returul, ca și prima manșă, va avea loc tot în Spania, la Sevilla.

Porto nu a reușit niciodată în istoria sa o astfel de calificare, după ce a fost învinsă în prima manșă “acasă” la mai mult de un gol. Și au fost 15 astfel de încercări din partea sa.

Pont: Doua echipe intr-o forma foarte buna si de aceea aleg sa joc o dubla.Fiidca meciurile directe sunt de partea gazdelor(cel putin ultimele 5) voi alege 1x.

3.PSG-Bayern

Paris Saint-Germain și Bayern Munchen se vor întâlni în meciul decisiv pentru calificarea în semifinalele Ligii Campionilor,astazi de la 22:00, pe Parc des Princes. Partida va începe practic de la scorul de 3-2 pentru campioana Franței, care, astfel, își permite inclusiv o înfrângere la limită cu maximum două goluri primite. 

În tur, PSG a început foarte bine și s-a desprins rapid la 2-0. Bayern n-a renunțat, a dominat jocul și, ulterior, a reușit să egaleze. Francezii au răspuns însă încă o dată pe contraatac, iar Kylian Mbappe a reușit dubla, aducând victoria pentru echipa sa. 

 După 3-2 cu Bayern, PSG a făcut o primă repriză excelentă și în Ligue 1, la Strasbourg, acolo unde a câștigat cu 4-1, după 3-0 la pauză. 

După ce au pierdut acasă cu PSG, în tur, bavarezii s-au încurcat și în Bundesliga, tot pe Allianz Arena, cu Union Berlin. Meciul s-a terminat 1-1, după ce oaspeții au egalat pe final, iar avansul față de Leipzig a scăzut din nou, fiind acum de cinci puncte, cu șase etape rămase. 

Pont: Clar o sa avem iar un meci spectaculos si cu multe reusite.De aceea pentru un Over 2.5 avem o cota asa mica.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Astra vs Dinamo
Pronostic:
P4.5 cartonase
Cota
1.27
Chelsea vs Porto
Pronostic:
1x
Cota
1.25
PSG vs Bayern
Pronostic:
P2.5g/meci
Cota
1.32
Cota finala: 2.10
Profit: -6.00
Stake: 6
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro