Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.23

BETANO

Liverpool vs Real Madrid

Champions League

cota2.ro


Real Madrid a reușit sa profite de 2 mari erori din apărarea cormoranilor ca să reușească succesul în meciul tur, urmat de un alt succes în fata catalanilor după o execuție splendida a lui Benzema.


Liverpool s a chinuit enorm sa revină și sa câștige în cele din urma în fata lui Aston Villa și a obținut intr un final cele 3 puncte după 8 eșecuri consecutive pe Anfield.


Klopp, cel mai sigur va forța o victorie aici, după ce a văzut ca lipsa lui Ramos și Carvajal au arătat câteva vulnerabilități în apărare și erau cât pe ce sa piardă cele 3 puncte puse în joc în derbiul din Laliga, atunci când tânărul atacant al Barcelonei, Moriba a lovit bara.


Zidane sta foarte prost din punct de vedere al rezervelor, și a avut doar 8 rezerve, în loc de cele 11 care i se permiteau. Cred ca nu va forța o noua victorie aici pe Anfield și va încerca să profite de rezultatul meciului tur.



Dortmund vs Man City.

Champions League


Cetanenii au comis o în campionat după ce au fost învinși de Leeds, cu un om în minus încă din prima parte a meciului, însă Guardiola are un avantaj destul de mare care sa ii permită sa facă acest lucru.


A odihnit câțiva jucători de baza, având obiectivul destul de clar de a se califica în semifinalele UCL.


City nu are niciun gol primit în ultimele 5 deplasări și cred ca pentru echipa lui Haaland va fi un meci destul de complicat.

Guardiola a avut de învățat multe lucruri din meciul tur pe care sigur le a pus în discuție echipei lui și cel mai probabil le va pune și în aplicare în aceasta seara.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Liverpool vs Real Madrid
Pronostic:
1X
Cota
1.35
Dortmund vs Manchester City
Pronostic:
Sub 3.5 goluri
Cota
1.65
Cota finala: 2.23
Profit: 1.23
Stake: 1
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro