Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.15

Superbet

1.CFR Cluj-FCSB

In seara asta, de la ora 19:00, la Ploiești, CFR și FCSB se duelează pentru Super Cupa Romaniei chiar înaintea începerii sezonului de play-off.

Bucureștenii au terminat sezonul regulat pe locul 1, cu 65 de puncte, cu unul mai mult decât campioana en-titre, CFR Cluj. Formația lui Toni Petrea a impresionat în atac, roș-albaștrii având cele mai multe goluri marcate, 57, dar și cele mai multe victorii obținute în tot campionatul, 20.

cota2.ro

FCSB, cea care în vara anului trecut a câștigat Cupa României prin victoria cu 1-0 contra lui Sepsi, tot pe stadionul din Ploiești, a terminat sezonul regulat cu două egaluri, 0-0 acasă cu Craiova, și 1-1 la Sepsi.

Campioana en-titre va intra în play-off de pe locul 2, adunând în toal 64 de puncte în sezonul regulat. În ultima etapă, CFR Cluj a consemnat doar un 0-0 la Universitatea Craiova, ratând astfel șansa de a ”lua fața” rivalei în cursa pentru titlu. 

Pont: Cu siguranta vom avea un meci frumos,cu multe ocazii si reusite si de aceea am ales sa merg pe un pariu special la SUPERBET.

2.Manchester Utd-Granada

Manchester United este mare favorită la calificarea în semifinalele Europa League, înaintea returului cu Granada astazi, de la ora 22:00, după succesul cu 2-0 în manșa tur din Spania. Rashford și Bruno Fernandes reusind golurile victoriei.

Europa League a rămas singura șansă pentru Manchester United de a câștiga un trofeu în acest sezon și va încerca să fructifice această șansă. Mai ales că este foarte aproape de a-și îndeplini și cel mai important obiectiv, o clasare în Top 4 în Premier League, care îi asigură prezența în viitoarea ediție a Ligii Campionilor. 

Pentru Granada, meciul de pe Old Traffoprd va fi probabil capăt de drum, însă spaniolii se pot declara mulțumi cu un parcurs până în sferturile de finală, la prima lor participare în Europa League.

Pont: 1 solist.


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
CFR Cluj vs FCSB
Pronostic:
P 0.5g/meci,P 5.5 cornere,P3.5 cartonase
Cota
1.45
Manchester Utd vs Granada
Pronostic:
1
Cota
1.48
Cota finala: 2.15
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro