Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.02

BETANO

1.Leipzig-Hoffenheim

Leipzig și Hoffenheim vor deschide etapa a 29-a din Bundesliga,astazi de la ora 21:30, pe Red Bull Arena. Gazdele vor încerca să reintre în lupta pentru titlu, în timp ce oaspetii caută să se îndepărteze de zona retrogradării.Inaintea acestei etape,gazdele sunt pe a doua pozitie cu 60 de puncte iar oaspetii pe pozitia 12 cu 31 de puncte.

Ținând cont că joacă prima în această rundă,Leipzig poate reveni, cu o victorie astazi, din nou la două puncte în urma lui Bayern. Chiar dacă, ulterior, liderul poate să refacă diferența, formația bavareză nu pare deloc într-un moment bun - tocmai a ieșit din Liga Campionilor, iar mulți jucători importanți sunt accidentați.

cota2.ro

Un alt lucru pozitiv pentru Leipzig este acela că numărul absenților este mult mai mic decât în alte perioade. Rămân indisponibili în continuare Dominik Szoboszlai și Konrad Laimer, dar, în afara lor, doar Justin Kluivert mai este incert din cauza unei mici probleme medicale. Astfel, Nagelsmann va putea alinia cu Hoffenheim aproape cea mai bună formulă. 

După trei înfrângeri consecutive, Hoffenheim a reușit un prim rezultat pozitiv, luni, atunci când a jucat cu Leverkusen, pe teren propriu. Profitând de faptul că au dat peste o altă formație ieșită din formă, Die Kraichgauer s-au ales cu un punct, după o remiză albă. Hoffenheim va încerca să obțină ceva și din partida cu Leipzig, având în vedere că distanța față de locul de baraj este de doar cinci puncte. 

Pont: Voi merge pe echipa mai in forma si mai puternica,pe Leipzig,1 solist.

2.Astra-Dinamo

Marți, Astra a trecut acasă de Dinamo (1-0) în prima manșă a semifinalelor Cupei României. Astazi,de la ora 20:30, giurgiuvenii îi așteaptă din nou pe ”câinii roșii”, de data asta în prima etapă din play-out. Astra speră să rămână în calcule pentru barajul de accedere în eurocupe, fiind acum pe locul 10, cu 19 puncte. Oaspeții sunt actualmente pe poziție de baraj, cu numai 14 puncte.

Astra a ratat pe final accederea în play-off, după un retur destul de bun. Acum, formația lui Eugen Neagoe este la 11 partide competitive la rând fără eșec. Ultimul insucces este cel din 6 februarie, 0-2 cu FC Argeș. Aceasta este și unica înfrângere a lui Neagoe, pe teren propriu, de când a preluat-o pe Astra, în noiembrie 2020.

Pont: Fiidca oaspetii sunt intr-o forma foarte slaba,infrangeri pe linie,o sa aleg o dubla pe gazde.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Leipzig vs Hoffenheim
Pronostic:
1
Cota
1.40
Astra vs Dinamo
Pronostic:
1x
Cota
1.44
Cota finala: 2.02
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro