Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.25

Superbet

1.At.Madrid-Eibar

După 30 de meciuri, Atletico are 67 de puncte, Real a adunat 66, iar Barcelona este pe 3, cu 65 de puncte. Finalul sezonului de La Liga este incendiar, iar echipa lui Simeone a irosit suficiente puncte în ultima perioadă ca să aibă emoții reale în cursa pentru cucerirea titlului. Asta, după ce Atletico părea să aibă un traseu stabil și nu va avea probleme în a deveni campioană după o pauză de șapte stagiuni.

Așadar,gazdele, incepand cu ora 17:15, ar trebui să bifeze o victorie de rutină când pe ”Wanda Metropolitano” vine ultima clasată, Eibar, cea care are numai 23 de puncte.

cota2.ro

Eibar se află într-o veritabilă criză, fiind pe ultima poziție în campionat după șapte ani, în Primera Division. Bascii au pierdut în runda trecută acasă cu Levante, 0-1. Mai departe, precedenta victorie în La Liga datează din 3 ianuarie , 2-0, acasă cu Granada.

În tur, a fost 2-1 pentru Atletico, iar Eibar nu are decât o singură victorie în fața alb-roșiilor în ultimele 17 dueluri directe.

Pont: Voi juca fara discutie 1 solist acest eveniment.

2.CFR Cluj-Clinceni

Începe play-off-ul, iar CFR trebuie să se concentreze pentru apărarea titlului. După ce joi seara, campioana a luat și Supercupa României, în fața rivalei FCSB, CFR este obligată la o victorie in seara asta de la ora 18:30, de pe teren propriu, contra Academicii Clinceni. 

Alb-vișiniii au intrat în Play Off de pe locul 2, cu 32 de puncte, cu unul mai puțin decât FCSB. Academica Clinceni este marea revelația a acestui sezon, fiind acum pe 5, cu 22 de puncte.

De patru ori s-au duelat cele două trupe, CFR respectându-și de fiecare dată statutul de favorită. În 2019/20, clujenii au învins cu 4-1, respectiv 3-0, pentru ca în acest sezon regulat, campioana en-titre câștigând cu 2-1 în Ilfov, respectiv cu 3-1, în Gruia.

Pont : Si acest eveniment il voi juca fara discutie solist.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
At.Madrid vs Eibar
Pronostic:
1
Cota
1.45
CFR Cluj vs Clinceni
Pronostic:
1
Cota
1.55
Cota finala: 2.25
Profit: 7.50
Stake: 6
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro