Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.35

Superbet

1.Atalanta-Juventus

Atalanta și Juventus se întâlnesc în etapa a 31-a din Serie A, astazi de la ora 16:00, într-un duel crucial în lupta pentru un loc de Liga Campionilor. 

Cele două echipe sunt vecine de clasament ,Juventus e pe locul 3 iar Atalanta pe locul 4, iar diferența dintre ele este de un singur punct. 

cota2.ro

În ciuda ascensiunii formidabile din ultimele sezoane, Atalanta nu a reușit să o învingă pe Juventus în campionat. Ultimul succes al bergamascilor în duelurile directe din Serie A a fost obținut în februarie 2001 (2-1). De atunci, în 32 de întâlniri, torinezii s-au impus de 24 de ori, iar alte 8 jocuri s-au terminat la egalitate.

Juve pare să fi depășit momentul dificil prin care a trecut după meciurile cu Benevento și Torino, din care a luat un singur punct. Echipa pregătită de Andrea Pirlo vine după două victorii consecutive și, în plus, a recuperat o parte dintre jucătorii care au fost pozitivi la Covid-19. 

Pont: Ma astept la un meci foarte spectaculos,cu multe ocazii si de ce nu cu multe reusite.GG sau 3+ este pronosticul meu.

2.Manchester Utd-Burnley

Manchester United mai are nevoie de 13 puncte din 21 posibile pentru a avea certitudinea unei prezențe în Liga Campionilor și în viitorul sezon. Astazi, de la ora 18:00, „diavolii roșii” au un meci abordabil pe teren propriu, cu Burnley.

Manchester United a câștigat toate cele patru jocuri după pauza internațională, având un ritm bun înaintea jocului de la finalul acestei săptămâni.S-au calificat la mijlocul săptămânii în semifinalele Europa League, în urma unui dublu 2-0 cu Granada. Iar în cele două jocuri din Premier League, au învins Brighton pe Old Trafford cu 2-1 și Tottenham cu 3-1 în deplasare.

Rashford, Maguire, Shaw, McTominay și Henderson au fost odihniți la partida retur cu Granada, câțiva dintre acești fiind obligați să stea din cauza suspendărilor, astfel că se vor reîntoarce în echipă cu forțe proaspete. Anthony Martial rămâne principala absență a gazdelor. 

Burnley a avut o evoluție în oglindă cu Manchester United după pauza internațională. În ambele jocuri a condus, dar la final a fost nevoită să se recunoscă învinsă. Formația lui Sean Dyche a avut 2-0 la Southampton și a fost înfrântă cu 3-2. Iar în ultima rundă a avut 1-0 cu Newcastle, dar a trebuit să se recunoască învinsă la final.

Pont: 1 solist

3.Getafe-Real Madrid

După ce și-a rezolvat calificarea în semifinalele Ligii Campionilor și după o săptămână de foc - cu o „dublă” cu Liverpool și un meci cu Barcelona - trecută cu bine, Real Madrid revine în campionat, acolo unde luptă cu șanse mari la câștigarea titlului. Oaspetii vin după 14 partide consecutive fără eșec, în toate competițiile, iar în cea mai recentă partidă din La Liga, au câștigat cu 2-1 în El Clasico. Adversarul din această rundă, Getafe, este într-o situație extrem de delicată, fiind la doar patru puncte de retrogradare. 

Gazdele sunt fără victorie în ultimele cinci partide disputate, trei remize și două înfrângeri, iar pe teren propriu a câștigat doar una din ultimele șase partide: 3-0 cu Valencia. În cel mai recent meci de acasă, Getafe a cedat, scor 0-1, în fața lui Cadiz.

Pont: Ma astept la o victorie din partea oaspetilor dar pentru o mai mare siguranta voi lua doar Dnb.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Atalanta vs Juventus
Pronostic:
GG sau 3+
Cota
1.32
Manchester Utd vs Burnley
Pronostic:
1
Cota
1.38
Getafe vs Real Madrid
Pronostic:
Dnb 2
Cota
1.00
Cota finala: 1.82
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro