Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.87

Superbet

1.Swindon-Portsmouth

In runda cu numarul 43,in Anglia League One avem o infruntare intre ocupanta locului 7 Portsmouth si ultima clasata Swindon.Inaintea acestei partide,gazdele au 65 de puncte la egalitate cu locul 6 iar oaspetii doar 37 de puncte.

Meciul este important doar pentru oaspeti pentru ca in cazul unui succes poate urca pe un loc de calificare.Swindon,din punctul meu de vedere nu mai are nicio sansa de a scapa de retrogradare si vazand si forma prin care trece nu cred ca va face mare lucru in meciul din seara asta.

cota2.ro

  • Swindon: L L L L L
  • Portsmouth: L D L W W

Ultimele doua meciuri directe au fost castigate de oaspeti cu acelasi scor ,cu 2-0.

Pont: Dnb 2 va fi pronosticul meu pentru acest eveniment.

2.Chelsea-Brighton

Chelsea vine după o victorie cu Manchester City în semifinalele FA Cup (scor 1-0), rezultat care vorbește de la sine despre forma echipei din acest moment. După ce i-a învins pe Jose Mourinho și Jurgen Klopp, Thomas Tuchel a câștigat duelul antrenorilor și cu Pep Guardiola. 

Jocul cu Brighton reprezintă însă primul pe teren propriu după eșecul cu West Bromwich (scor 2-5). Acel meci a însemnat și singura înfrângere pentru Thomas Tuchel de când a preluat-o pe Chelsea. Singur, pentru londonezi nu există decât varianta victoriei în această confruntare, caz în care vor urca deocamdata pe locul 3 în Premier League. 

anagerul german ar putea opera câteva schimbări în primul „11”. Peste 4 zile, Chelsea va avea o partidă cât se poate de dificilă cu West Ham United în deplasare. Apoi, pe 27 aprilie este programată și manșa tur cu Real Madrid din semifinalele Ligii Campionilor. Așadar, singura ocazie de a fi odihniți unii jucători cheie este la confruntarea cu Brighton. Mateo Kovacic și Andreas Christensen sunt singurii jucători incerți.

Pont: PsF 1

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Swindon vs Portsmouth
Pronostic:
Dnb 2
Cota
1.30
Chelsea vs Brighton
Pronostic:
PsF 1
Cota
1.44
Cota finala: 1.87
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro