Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 2.97

BETANO

1.Botosani-Craiova

In etapa cu numarul 2, in play-off,avem o infruntare intre doua echipe care nu produc de regula multe goluri in meciurile directe.In ultimele 5 meciuri s-au inscris doar 7 goluri.

Ceea ce e important este faptul ca oaspetii au castigat 4 din ele si o data au remizat un 0-0.

cota2.ro

In clasament,Botosani se afla pe ultima pozitie cu 21 de puncte iar Craiova pe pozitia a 3-a cu 30 de puncte.

Din punct de vedere al formei:

  • Botosani: L D W D L
  • Craiova: D W D D W

Pont: Ma astept la un meci foarte echilibrat si cu putine reusite.Prin urmare voi juca x2 acest eveniment.

2.PSG-Angers

Paris Saint-Germain joacă împotriva lui Angers SCO, astazi de la ora 19:45, în sferturile de finală din Cupa Franței. Este competiția pe care formația de pe Parc des Princes a câștigat-o de cinci ori în ultimii șase ani și în care n-a mai pierdut în 90 de minute în ultimele 40 de partide disputate. 

Paris Saint-Germain luptă pe trei planuri în acest final de sezon, având șanse importante să realizeze tripla: Champions League - Ligue 1 - Coupe de France.

Acum, PSG își propune să facă încă un pas spre apărarea trofeului în Cupa Franței. Este probabil competiția cel mai ușor de câștigat în acest moment de parizieni, dar și cea mai puțin importantă dintre cele trei. Totuși, în meciul cu Angers, echipa lui Pochettino este mare favorită. 

În Ligue 1, Angers pare că și-a terminat treaba, odată cu asigurarea salvării de la retrogradare. Echipa lui Stephane Moulin n-a mai câștigat în ultimele cinci etape, în care a marcat doar un gol, cel din remiza cu Montpellier. 

Pont: 1 solist

3.Juventus-Parma

Juventus - Parma e un meci cu importanță atât pentru starurile din Piemont, cât și pentru încercarea Parmei de a se salva dramatic de la retrogradare. Cristiano Ronaldo revine după accidentarea care l-a ținut departe de teren în meciul cu Atalanta, iar miza e consolidarea unui loc de Liga Campionilor sezonul viitor, Juventus luptând cu Napoli, Atalanta și AC Milan pentru îndeplinirea obiectivului. Pentru Man și Mihăilă, locul al 19-lea, cu 20 de puncte, e sinonim cu transformarea Parmei în candidată certă la retrogradare. Sunt zece puncte până la Benevento, locul 17, deci doar succesul la Torino e de luat în calcul pentru echipa lui Roberto D'Aversa.

Acum,daca e sa ne luam dupa forma prin care trec si dupa statisticile din meciuri directe,solistul pe gazde nu ar trebui sa ne puna mari probleme.

  • Juventus: L W W D L
  • Parma: L L D L W

Pont: 1 solist

4.Lyon-Monaco

În cel mai puternic duel din sferturile de finală ale Cupei Franței, Olympique Lyonnais și AS Monaco se întâlnesc astazi, de la ora 22:10, pe Gorupama Stadium. Este și o confruntare care o prefațează pe cea care va avea loc peste o săptămână și jumătate în Ligue 1, una extrem de importantă în lupta pentu titlu. 

Pentru Olympique Lyonnais, meciul din Cupă cu AS Monaco reprezintă startul unei serii care va fi definitorie pentru actualul sezon. După întâlnirea de miercuri, pentru echipa lui Rudi Garcia urmează confruntarea cu liderul din Ligue 1, Lille, și o alta cu monegascii, în campionat. 

În ultimele două meciuri, OL a câștigat cu 3-0 în fața lui Angers și cu 2-1 în fața lui Nantes, cu căpitanul Memphis Depay marcând patru dintre cele cinci goluri. 

AS Monaco este una dintre cele mai în formă echipe din Franța, în acest moment. Formația lui Niko Kovac n-a mai pierdut de șapte meciuri, de la un 0-1 la Strasbourg, la începutul lunii martie.

Pont: Ma astept la un meci foarte echilibrat dar cu goluri de ambele parti.Pentru acest eveniment voi lua ca pronostic 1x.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Botosani vs Craiova
Pronostic:
x2
Cota
1.30
PSG vs Angers
Pronostic:
1
Cota
1.24
Juventus vs Parma
Pronostic:
1
Cota
1.28
Lyon vs Monaco
Pronostic:
1x
Cota
1.44
Cota finala: 2.97
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro