Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.96

BETANO

Real Madrid vs Betis

Spania, La liga

cota2.ro


Real o va întâlni pe Betis, într o confruntare în care absentele s ar putea sa îl îngrijoreze pe Zidane. Acesta nu se va putea baza pe Toni Kroos, Sergio Ramos, Mendy, Lucas Vasques, Valverde.

Ca opțiuni valabile pot rămâne benzile rapide precum Vinicius și Rodrigo care pot crea multe ocazii de gol și poate reușesc sa obțină și mai multe faze fixe de la coltul terenului.


Fără Fekir, Tello, Betis ar putea avea probleme în construcțiile ofensive și s ar putea ca aceștia sa si încheie seria de 5 jocuri fără înfrângere.


Liverpool vs Newcastle

Anglia, Premier League


Liverpool trece printr-o perioada foarte bună după ce nu au reușit sa se califice în semifinalele UCL, însă probleme interne în trioul ofensiv continua.

Firmino, Mane și Salah, care acum jumătate de an păreau soluția ideala pentru orice echipa de top din Europa, acum neînțelegerile sunt foarte vizibile și pe teren.

Firmino continua sa șocheze cu driblinguri ineficiente, iar MO Salah și Mane parca sunt 2 frați gemeni egoiști, care nu și pasează și nu mai reușesc sa creeze acele faze rapide de joc care sa se finalizeze în cele din urma cu o ocazie foarte mare.


Newcastle nu e în momentul prielnic sa piardă în Premier League. Au 2 victorii la rand și o singura înfrângere la limita în ultimele 5 meciuri de joc.


Accidentările și suspendările jucătorilor ambelor echipe nu vor permite pasi gresiti pentru niciuna dintre ele.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Liverpool vs Newcastle
Pronostic:
Newcastle +2.5 handicap asiatic
Cota
1.53
Real Madrid vs Betis
Pronostic:
Peste 7.5 cornere
Cota
1.28
Cota finala: 1.96
Profit: 1.92
Stake: 2
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro