Ponturi Pariuri Fotbal Real Madrid vs Chelsea

BETANO

Real Madrid vs Chelsea

Semifinalele Ucl

cota2.ro

27.04.2021, ora 22.00


Real și Chelsea sunt primele care pornesc spectacolul fotbalistic din Champions League și speram sa avem parte de spectacol, lucru mai puțin vizibil în ultimele meciuri ale galacticilor, care parca au avut în cap numai acest meci.


E greu de spus cine sa va impune în aceasta seara, deși casele de pariuri o vad pe Madrid favorita, lucru normal atunci când joaca în Spania. Bernabeu este în continuare în construcție și madrilenii nu vor mai juca prectic la ei acasă pana la vara anului viitor.


Ce mi a atras atenția sunt cotele bune pe fazele fixe de la coltul terenului. Chelsea a pierdut bătălia cornerelor în 5 din ultimele 7 meciuri pe terenul adversarilor, la fel și în meciurile din Champions League cu Atl. Madrid și Porto.


De cealaltă parte sunt gazdele, care se vor juca iar cu benzi rapide precum Vinicius, Asensio care centrează destul de des. Carvajal va reveni în prima echipa, iar Benzema a scapat momentan de procesul cu Valbuena și s ar putea sa îl vedem mult mai concentrat.


Ma aștept ca Zidane sa adopte o tactica care sa i scoată din minți pe jucătorii antrenați de Tuchel, iar dacă nu poate sa facă asta prin pregătirea unei strategii, Vinicius și Benzema pot face oricând o minune.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Real Madrid vs Chelsea
Pronostic:
Real Madrid - 1.5 cornere
Cota
1.97
Cota finala: 1.97
Profit: -1.00
Stake: 1
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro