Ponturi Pariuri Fotbal Manchester Utd vs Roma

BETFAIR EXCHANGE

Manchester Utd vs As Roma

Semifinalele Europa League

cota2.ro


Antrenorul diavolilor roșii a hotărât în ultima etapa jucata în Premier League împotriva lui Leeds sa nu facă compromisuri și sa odihnească jucători importanți pentru aceasta confruntare, împotriva celor de la AS Roma.


Veștile sunt bune pentru fanii gazdelor, care au primit vestea ca Rashford și Bailly revin la echipa după o accidentari, iar pe lista de 23 de jucători au fost incluși Cavani, Pogba și Juan Mata, având momentan una dintre cele mai bune formații în aceasta competiție.


O absenta totuși importanta pentru Manchester, este francezul Martial, accidentat de 7 etape.


Ca si meciuri directe, Roma a pierdut de fiecare data în Anglia, cea mai mare înfrângere fiind în 2007, scor 7-1, pe atunci când Cristiano Ronaldo era sub umbra altor jucători de renume pentru englezi.


Roma parcurge o perioada destul de slaba, reușind sa piardă ultima etapa împotriva lui Cagliari, în care au încasat 3 goluri, fiind a 7 a deplasare consecutiva în care primește cel puțin un gol.


Romanezii nu au accidentari importante, însă singura lor șansa reala de a puncta o cupa în acest an, rămâne în Europa League, având un parcurs slab în campionatul și unul încheiat deja în cupa Italiei.


Cred ca italienii vor adopta aceeași tactica circumspecta ca în dubla întâlnire contra lui Ajax, care nu au reușit sa o învingă pe Roma în aceasta competiție.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Manchester Utd vs Roma
Pronostic:
Sub 3.5 goluri
Cota
1.46
Cota finala: 1.46
Profit: -2.00
Stake: 2
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro