Ponturi Pariuri Fotbal Chelsea vs Real Madrid

Superbet

Chelsea-Real Madrid

Chelsea - Real Madrid, returul semifinalelor Ligii Campionilor 2020/2021, e meciul sezonului pentru ambele echipe, dar și una dintre cele mai importante partide din cariera lui Thomas Tuchel (47 de ani). Neamțul are șansa de a se înscrie pe lista selectă a tehnicienilor care joacă doi ani la rând cu marele trofeu pe masă și poate deveni primul din istorie care atinge ultimul act în doi ani consecutivi cu echipe diferite. 

Venit pe banca lui Chelsea în locul lui Frank Lampard, Thomas Tuchel a avut un impact imediat, iar cifrele vorbesc de la sine. Neînvins în primele 14 meciuri, a stabilit recordul de invincibilitate în istoria clubului, depășind cu două partide seria lui Felipe Scolari, iar cele 15 victorii și șase rezultate de egalitate în primele 24 de meciuri sporesc entuziasmul fanilor de pe Stamford Bridge.

cota2.ro

Mai mult, statistica e una care oferă și mai multe speranțe. În șapte meciuri directe cu echipele din Spania, Tuchel a câștigat de trei ori și a remizat în alte patru rânduri. Anul trecut, în faza grupelor Ligii, i-a aplicat lui Real Madrid un umilitor 3-0 ca antrenor al lui PSG, iar la retur a remizat, 2-2 pe Santiago Bernabeu.

În timp ce Tuchel a repus pe picioare Chelsea, Zidane a trecut prin momente grele în acest sezon, dar seria de 19 meciuri consecutive fără eșec a repus Realul în poziția de forță dominantă în Spania și Europa. 

Pont: Clar o sa avem un meci foarte spectaculos,echilibrat si cred eu cu foarte multe faze importante la ambele porti.Prin urmare tind sa cred ca vom avea parte de un X la pauza sau la final.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Chelsea vs Real Madrid
Pronostic:
PsF X
Cota
1.74
Cota finala: 1.74
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro