Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.44

BETANO

Salut băieți, azi voi juca 3 evenimente, toate din campionatul intern.

  1. Arges-Voluntari
  2. Clinceni-CFR
  3. Botosani-FCSB

FC Argeș are un parcurs foarte bun având în vedere ca a promovat anul trecut în prima liga.Inaintea acestei partide este clasata pe locul 8 cu 28 de puncte iar Voluntari pe locul 14 cu 23 de puncte.

cota2.ro

Ținând cont de poziția lor în clasament și de numărul de puncte face ca acest meci sa fie important pentru ambele echipe.Cu o victorie astazi,argeșenii au mari șanse sa prindă un baraj pentru europene. În schimb oaspeții lupta pentru evitarea retrogradării.

Cfr este lidera cu 42 de puncte inaintea acestei etape cu 2 puncte mai multe decât FCSB.Astazi joaca in deplasare la Clinceni,cea mai prost clasata echipa din play off.Gazdele sunt pe ultima poziție cu doar 25 de puncte.

Acum,chiar daca joaca in deplasare mi-e greu sa cred ca CFR va pierde cele 3 puncte(este echipa mai in forma și mai puternica de la distanta ca să zic asa).Și statisticile din meciurile directe sunt de partea oaspeților.

FCSB este obligata sa câștige dacă vrea sa mai aibă șanse la titlu.Craiova s-a încurcat din nou asa ca ar avea șanse nu numai sa treacă pe prima poziție ci și sa se îndepărteze de locul 3.Un lucru de reținut este faptul ca ultimele 3 meciuri directe au fost câștigate de FCSB.La fel ,chiar daca joaca in deplasare, cred ca cele 3 puncte vor fi tot ale oaspeților.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Arges vs Voluntari
Pronostic:
1x
Cota
1.33
Clinceni vs CFR
Pronostic:
2
Cota
1.35
Botoșani vs FCSB
Pronostic:
Dnb 2
Cota
1.36
Cota finala: 2.44
Profit: 12.96
Stake: 9
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro