Ponturi Pariuri Fotbal Arsenal vs Villarreal

Superbet

Arsenal vs Villarreal

Semifinalele Europa Leaguea

cota2.ro


În această seară, la ora 22.00, se va disputa a doua semifinală a Europa League, în care Arsenal va primi vizita spaniolilor de la Villarreal.


Arsenal a pierdut primul meci in Spania, acolo unde cei de la Villarreal au facut ce au vrut într-un meci in care tunarii au incasat 2 goluri si au avut un om eliminat in repriza secunda, pe spanionul Dani Ceballos. Insa prin golul lui Pepe din penalty au ridicat sperantele englezilor pentru aceasta calificare importanta in marea finală.


O a doua finală englezează - 3 echipe din Premier League calificate in finalele EUROPA LEAGUE și CHAMPIONS LEAGUE.


Manchester City si Chelsea se vor intalni pe 26 mai in Turcia in marea finala Champions League dupa ce au reusit sa treaca in semifinalele competitiei de parizienii de la PSG, respectiv Real Madrid după meciuri foarte bine controlate de echipele englezesti.


Numai printr-o minune Manchester United poate rata finala Europa League, dupa avansul de 4 goluri in fata romanilor de la AS Roma, iar Arsenal are nevoie de victorie poate calificarea in faza finala a competitiei. Golul marcat in deplasare a venit ca o speranta neasteptata pentru tunari, care nu au jucat mai nimic, intr-un meci in care Villarreal a agasat-o cu atacuri, finalizate cu 6 suturi pe spatiul portii si alte 2 inafara acesteia.


Arsenal nu se va putea baza pe Dani Ceballos, eliminat in meciul tur, pe stalpul din centrul apărării David Luiz, iar Lacazette si Tierney sunt incerți pentru acest meci, insa au fost angrenati la capacitate maximă la antrenamentele echipei. In atac il vom vedea cu siguranta pe Aubameyang care sigur va fi incomod pentru apărarea spaniolilor, mai ales ca tunarii vor apăsa putin pe acceleratie, vazuta foarte putin in ultimele 15 minute din primul meci.


Villarreal nu se va baza pe Etienne Capoue si pe Iborra, cel din urma fiind accidentat.


Arteta a menajat cativa jucatori importanti in meciul cu Newcastle, castigat de tunari cu 0-2, focusandu-se in mare parte pe mansa a 2-a din această seară.


Arteta, un bun cunoscător al jocului spaniol va adapta sigur jocul pentru a-și crește sansele de a marca si de a castiga acest meci.


Meci stats:


  • Villarreal a castigat ultimele 9 meciuri din Europa League;
  • Arsenal a castigat cele 2 dueluri directe cu Villarreal in competitiile europene;
  • Villarreal nu a marcat niciodata in fata lui Arsenal in ANGLIA;

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Arsenal vs Villarreal
Pronostic:
victorie Arsenal (supercota)
Cota
1.95
Cota finala: 1.95
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro