Ponturi Pariuri Fotbal Manchester City vs Chelsea

Superbet

Manchester City-Chelsea

La doar 3 zile după ce partida Manchester City – Chelsea a devenit o certitudine în finala Ligii Campionilor, cele două formații se înfruntă in seara asta, de la ora 19:30, într-un meci din cadrul etapei a 35-a în Premier League.

Manchester City s-a calificat în premieră în finala Ligii Campionilor, după o dublă victorie cu PSG, cu 2-1 în deplasare, respectiv 2-0 pe Etihad, iar acum poate închide conturile și în Premier League. Formația lui Pep Guardiola are nevoie de o victorie pentru a câștiga matematic titlul, fără a mai depinde de rezultatele echipei Manchester United. Oricum, avantajul gazdelor în fruntea ierarhiei pare uriaș, 13 puncte (cu un meci în plus disputat).

cota2.ro

Manchester City a câștigat deja un trofeu în acest sezon, după ce a învins Tottenham în urmă cu două săptămâni în finala Cupei Ligii, cu scorul de 1-0. Iar partida cu Chelsea poate fi și un bun prilej de revanșă după ce gruparea de pe Stamford Bridge a împiedicat-o de curând să lupte și pentru trofeul din FA Cup. 

Chelsea Londra traversează o perioadă de grație, fiind în luptă pentru două trofee în luna mai, FA Cup și Liga Campionilor. În Europa s-a calificat în marea finală după ce a eliminat Real Madrid, cu 1-1 în deplasare și 2-0 pe teren propriu. 

Manchester City și Chelsea s-au înfruntat deja de două ori în acest sezon. Înaintea meciului din semifinala FA Cup, cele două formații au fost față în față la începutul anului, în jocul tur. „Cetățenii” au câștigat cu 3-1, după ce au făcut 3-0 încă din prima repriză.

Pont: Ma astept la un meci spectaculos,un meci de care pe care si prin urmare am ales un Combo la Superbet.


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Manchester City vs Chelsea
Pronostic:
GG sau 3+
Cota
1.64
Cota finala: 1.64
Profit: 5.12
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro