Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.96

BETANO

Dortmund vs Leipzig

Bundesliga, Germania

cota2.ro


Dortmund si Leipzig se vor intalni peste 5 zile in finala cupei Germaniei, acolo unde, antrenorul oaspetilor de azi, Julian Nagelsmann isi doreste sa castige prima cupa in Germania inaintea placarii la Bayern Munich.


Leipzig mai are inca sanse la titlul, dar are nevoie doar de victorii, iar campioana din Munich trebuie sa obtina maximum 1 punct, iar Dortmund trebuie sa defileze doar cu rezultate bune pentru a obtine un loc 3 in Bundesliga.


Ambii antrenori cred ca vor trata acest meci ca unul de pregatire pentru marea finala si posibil ca jocul sa fie oarecum circumspect.


Chelsea vs Manchester City

Premier League, Anglia


Pe 29 mai vom vedea din nou in marea finala a ligii campionilor aceleasi protagoniste si probabil in aceeasi formula pentru ca ambele echipe nu au nicio accidentare noua.


Cu Tuchel pe banca Chelsea a traversat o perioada excelentă, in care marii rivali din Premier League nu i-au pus nicio problemă, reusit si accederea in finala UCL. 24 de meciuri are Thomas Tuchel, ca antrenor, la Chelsea în care a obtinut 16 victorii, 6 egaluri, 2 înfrângeri. Golaveraj: 32-10.

Cred ca ambele echipe isi vor menaje strategiile pe care ambii antrenori, atat Tuchel, cat si Guardiola, le vor folosi in ideea de a optine cea mai importantă cupa din competitiile europene.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Dortmund vs Leipzig
Pronostic:
Sub 3.5 goluri
Cota
1.57
Chelsea vs Manchester City
Pronostic:
Sub 3.5 goluri
Cota
1.25
Cota finala: 1.96
Profit: -4.00
Stake: 4
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro