Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.81

Superbet

1.Roma-Crotone

Astazi, de la ora 19:00, Roma primește vizita "lanternei roșii" Crotone. Oaspetii sunt retrogradați matematic, în timp ce gazdele riscă locul în noua competiție, UEFA Conference League.

După ce etapa trecută capitolinii au fost învinși cu 2-0 de Sampdoria, clubul din capitala Italiei a anunțat că Paulo Fonseca nu va mai continua și în sezonul următor. Apoi, a venit vestea șoc: din vară, Jose Mourinho va fi antrenorul giallorossilor. 

cota2.ro

Roma e pe locul opt, la 9 puncte în spatele rivalilor de la Lazio, iar menținerea actualei poziții poate fi dificilă în cazul unui nou eșec. Sassuolo are doar un punct peste capitolinii, care nu mai au voie să facă pași greșiți pentru a nu risca participarea în cupele europene. În ultimele 8 meciuri din campionat, echipa lui Fonseca a obținut doar 5 puncte. Doar 3 echipe din Serie A au un parcurs mai slab în acest interval.

 Retrogradată matematic, echipa din Calabria își face bagajele pentru întoarcerea în Serie B. Până atunci, Crotone încearcă să uite eșecurile de până acum și să lase o ultimă impresie pozitivă. Etapa trecută, echipa lui Serse Cosmi a rezistat 70 de minute în fața Interului, fiind învinsă cu 2-0 de noua campioană a Italiei. 

Pont: 1 solist voi juca acest eveniment

2.Craiova-Botosani

Mai sunt patru runde din play-off, iar Universitatea Craiova și-a compromis în mare măsură șansele la titlu. După două eșecuri consecutive, oltenii au rămas pe pe 3, cu 37 de puncte, la o distanță de opt puncte față de liderul CFR Cluj.

Astazi, de la ora 19:00, Universitatea joacă acasă cu FC Botoșani, trupă aflată pe locul 5, cu 28 de puncte. Moldovenii au și ei șanse reduse de a mai încheia sezonul pe poziția a 4-a, fiind la cinci lungimi de Sepsi.

Așadar, formația lui Marinos Ouzounidis revine acasă după două eșecuri externe, 0-1 la Clinceni, respectiv 0-2 la Sepsi.Totodată, este demn de subliniat că Universitatea nu a primit gol deloc în ultimele opt dueluri oficiale jucate acasă!

FC Botoșani a pierdut cu 1-3 contra celor de la FCSB, formația lui Marius Croitoru având acum cea mai slabă apărare din play-off, cu zece goluri primite în șase meciuri din sezonul de Top6. Practic, moldovenii au primit gol în fiecare din ultimele șapte partide.

Roș-alb-albaștrii vin în Bănie după șase deplasări consecutive în Liga 1 fără victorie. Ultima izbândă externă se regăsește pe 4 februarie 2021, 3-2 la Chindia.

Totuși, Botoșaniul oferă cele mai spectaculoase jocuri din play-off: patru din cele șase dueluri ale moldovenilor au avut la final ”Over 2,5 goluri”.

Pont: Cred ca vom avea un meci foarte echilibrat si prin urmare o sa joc un dnb pe gazde.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Roma vs Crotone
Pronostic:
1
Cota
1.45
Craiova vs Botosani
Pronostic:
Dnb 1
Cota
1.25
Cota finala: 1.81
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro