Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.01

BETANO

1.CFR Cluj-Sepsi

Cu patru etape înainte de finalul campionatului, CFR conduce Liga 1 cu 45 de puncte, având un avantaj de două lungimi în fața principalei concurente, FCSB.Astazi, de la ora 19:00, clujenii joacă acasă și sunt obligați la o victorie de rutină, contra lui Sepsi. Formația din Sfântu Gheorghe este pe 4, cu 33 de puncte, la cinci lungimi în fața Botoșaniului.

În sezonul regulat, Sepsi a plecat neînvinsă din Gruia, 0-0, iar apoi CFR a învins de fiecare dată la Sfântu Gheorghe, cu același scor, 1-0.

cota2.ro

Un detaliu statistic legat de istoric : doar două din aceste 12 meciuri dintre CFR și Sepsi au avut la final ”Over 2,5 goluri”.

Clujenii au trecut cu 1-0 în ultima etapă, în deplasare, de Academica Clinceni. CFR are cea mai bună apărare din play-off, cu numai trei goluri primite. În același timp, elevii lui Edi Iordănescu au marcat minimum un gol în fiecare dispută din stagiunea de Top6.

Sepsi a trecut acasă cu 2-0 de Craiova în runda trecută, acest triumf scoțând în mare măsură trupa olteană din cărțile titlului. Să nu uităm: covăsnenii au învins cu 2-1 în play-off și pe terenul celor de la FCSB.

Pont: Prin urmare,se anunta un meci foarte echilibrat ,cu putine reusite si tind sa cred ca vom avea un X la final.Pronosticul meu va merge insa pe goluri.

2.Sp.Moscova-Khimki

In Premier League,in Rusia,in etapa cu numarul 29 avem o confruntare intre ocupanta locului 3 Sp.Moscova si ocupanta locului 8 Khimki.Un meci la prima vedere simplu daca tinem cont statisticile din meciurile directe si de statisticile meciurilor jucate pe teren propriu de catre gazde.

Dar,din punct de vedere al formei ambele sunt cam in aceeasi situatie.Fiecare are cate 3 victorii si cate 2 infrangeri in ultimele meciuri disputate.De aceea ma gandesc ca meciul nu ar fi foarte simplu.

Ce este important de stiut este faptul ca Moscova a castigat ultimele 3 intalniri numai la scor inscriind in total 12 goluri.

Pont: Pentru ca au mare nevoie de cele 3 puncte pentru a urca pe pozitia a doua si pentru ca in meciurile de pe teren propriu joaca foarte bine o sa merg solist acest eveniment.

3.FCSB-Academica Clinceni

Un meci simplu pentru FCSB.Nu ar avea nicio scuza daca nu ar castiga cele 3 puncte.Si zic asta pentru ca este fara discutie echipa mai puternica ,echipa care lupta pentru castigarea campionatului dupa multi ani.Si nu in ultimul rand pentru ca intalneste cea mai slaba echipa din play off.

FCSB inaintea acestei partide se afla pe pozitia a doua cu 43 de puncte iar Academica pe ultima pozitie cu 25 de puncte.

In ultimele 5 meciuri disputate,gazdele au reusit 2 victorii iar oaspetii una singura pe teren propriu contra Craiovei.

In meciuri directe,tot in ultimele 5,ambele au cate 2 victorii.

Pont: Cum am scris mai sus,FCSB nu are nicio scuza daca pierde cele 3 puncte asa ca voi merge si acest meci solist.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
CFR Cluj vs Sepsi
Pronostic:
S 3.5g/meci
Cota
1.20
Sp.Moscova vs Khimki
Pronostic:
1
Cota
1.31
FCSB vs Academica Clinceni
Pronostic:
1
Cota
1.28
Cota finala: 2.01
Profit: -6.00
Stake: 6
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro