Ponturi Pariuri Fotbal Schalke vs Hertha Berlin

BETANO

Schalke vs Hertha

Germani, Bundesliga

cota2.ro


Hertha, aparent, are un traseu pe finalul sezonului care ii poate păstra în prima liga germana. Pe lângă meciul cu Schalke, mai au de jucat cu Koln, aflata pe penultimul loc cu 29 de puncte și cu Hoffenheim, aparent scăpata de grijile retrogradării.


Ambele echipe au probleme de lot, câțiva jucători lipsa fiind esențiali, însă Schalke a ratat complet sezonul, iar jucătorii mai inspirați din echipa deja cauta alternative mai bune.

Cu cea mai slaba apărare de campionat și cu 80 de goluri încasate, gazdele arata deja învinși având în vedere poziția de clasament, poziția de retrogradata, jucători importanți fără moral, Schalke da de un adversar care spera la victorie pentru a se salva de retrogradare.


Hertha este neînvinsă 6 meciuri, având 4 rezultate de egalitate și 2 victorii la 0 împotriva unor echipe foarte bune, precum Leverkusen și Freiburg.


Desi Hertha pleacă favorita, trebuie sa profite cu cap de poziția unui adversar slăbit și sa nu între în jocul gazdelor, care nu mai au nimic de pierdut.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Schalke vs Hertha Berlin
Pronostic:
Hertha Berlin sa câștige meciul & sub 4.5 goluri & peste 6.5 cornere
Cota
2.22
Cota finala: 2.22
Profit: 7.32
Stake: 6
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro