Ponturi Pariuri Fotbal Atl. Madrid vs Real Sociedad

BETANO

Atl. Madrid vs Real Sociedad

Spania, Laliga

cota2.ro


Simeone are sansa sa ridice trofeul in acest sezon cu Atletico daca vor avea un parcurs impecabil pana la sfarsitul sezonului. Au reusit sa obtina punctul pe Camp Nou dupa un meci in care Barcelona a esuat orice atac la poarta lui Oblak si pot profita la maximum de egalul dubios dintre catalani si Levante, rezultat favorabil echipelor din Madrid.


Atletico se afla la un punct de Barcelona si la 2 de Real Madrid si pot ridica trofeul in capitala pentru prima data dupa 7 ani.


Atletico depinde doar de rezultatele ei pentru a castiga al 11-lea titlu din istorie, primul dupa 7 ani. 9 puncte o fac campioana, dar ar fi suficiente si 7 daca Real face un pas gresit. In cazul in care se ajunge la egalitate de puncte cu rivala din oras, echipa „galactica” devine campioana, avand o victorie si un egal in duelurile directe.


Gazdele vor juca cel mai probabil fara francezul Tomas Lemar, iar ca alternativa va fi portughezul Joao Felix, alaturi de Luis Suarez si Correa in atac, insa Ginemez este incert pentru acest joc.


Sociedad stau putin mai rau cu problemele jucatorilor. Acestia vor fi in continuare fara mijlocasul Merino, accidentat inca din luna martie. Alaturi de acesta se mai adauga pe lista indisponibililor si Carlos Fernandez, Aihen Munoz.


Echipe probabile:


Atletico Madrid:

Oblak; Savic, Gimenez, Hermoso; Tripper, Koke, Llorente, Carrasco; Felix, Suarez, Correa


Real Sociedad:

Remiro; Zaldua, Le Normand, Zubeldia, Monreal; Guevara, Zubimendi; Januzaj, Silva, Oyarzabal; Isak


Atletico nu depinde de niciun factor extern in acest moment si de niciun rezultat nefavorabil al vreunei contracandidate la campionat si cred ca SImeone va sti sa si gestioneze rezultatele pe finalul acestul sezon.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Atl. Madrid vs Real Sociedad
Pronostic:
bet combo - Atl. Madrid victorie & sub 4.5 goluri
Cota
1.90
Cota finala: 1.90
Profit: 4.50
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro