Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.02

Superbet

1.Chelsea-Arsenal

În timp ce gruparea de pe Stamford Bridge luptă pentru două trofee și un loc de Liga Campionilor în următoarele 3 săptămâni,oaspetii încearcă să mai salveze ce se poate salva după un sezon în care a ratat toate obiectivele.

Chelsea și Arsenal sunt despărțite de 12 puncte cu 3 etape înainte de final în Premier League, astfel că a devenit o certitudine că formația lui Thomas Tuchel va termina mai bine decât rivala din Londra. Dar gazdele nu se luptă în acest moment cu Arsenal, ci cu Leicester și Liverpool în principal, pentru a încheia sezonul în Top 4.

cota2.ro

Pentru a fi sută la sută de prezența în Liga Campionilor și în sezonul următor, fără a depinde de finala cu Manchester City din 29 mai, Chelsea mai are nevoie de 6 puncte din partidele cu Arsenal, Leicester și Aston Villa. 

După acest joc, Chelsea va juca finala FA Cup cu Leicester, va mai avea și finala Ligii Campionilor, așadar, Thomas Tuchel va avea nevoie de aproape toată lumea pentru a fi aptă de joc. Andreas Christensen, care a suferit o întindere cu Manchester City, și Mateo Kovacic sunt jucătorii indisponibili.

În timp ce gazdele au mize mari pe finalul acestui sezon, Arsenal încearcă să ajungă măcar pe locul 7 până la finalul sezonului. Ca acest lucru să se întâmple, „tunarii” au nevoie de 9 puncte în ultimele 3 etape și, în același timp, Tottenham și Everton să se împiedice în două partide. Așadar, scenariul pare mai degrabă doar o încercare disperată de a se mai agăța de ceva pe finalul acestui sezon.

Pont: Ma astept la ocazii la ambele porti si prin urmare voi merge pe un pariu la cornere.

2.Atalanta-Benevento

Astazi, de la ora 21:45, Atalanta nu concepe să facă un pas greșit împotriva lui Benevento. Dacă pierde la Bergamo, echipa lui Pippo Inzaghi își diminuează șansele de rămâne în Serie A.

Pe locul 3 în Serie A, Atalanta speră să obțină cea mai bună clasare din istorie. Trupa lui Gasperini este la 3 etape distanță de o performanță istorică și are două meciuri relativ ușoare, cu Benevento și Genoa, iar în ultima rundă are o adevărată finală, cu Milan, echipa cu care este acum la egalitate de puncte. 

În afara celor 3 partide, Atalanta mai are de disputat și o finală în toată regula, cea cu Juventus, din Cupa Italiei.

În afara lui Toloi, accidentat, Gasperini nu are probleme de lot pentru meciul cu Benevento. 

Nou-promovata pare că nu găsește soluția pentru evitarea retrogradării. Etapa trecută,au fost învinși cu 3-1 de Cagliari, echipă cu care se aflau în luptă directă pentru evitarea retrogradării. Echipa lui Inzaghi a ajuns la 7 meciuri consecutive fără victorie (5 înfrângeri, două remize).

Pronostic: 1& P1.5g/meci

3.Sassuolo-Juventus

Campioana ultimelor 9 sezoane riscă să-l încheie pe actualul în afara locurilor de Champions League. Pentru Juventus nu mai e loc de erori, începând cu partida din etapa a 36-a, împotriva lui Sassuolo. Meciul de pe Mapei Stadium se joacă astazi, de la ora 21:45. 

Sassuolo încă speră să prindă un loc de Europa, astfel că e obligată la rândul său să câștige. Totuși, în precedentele 15 dueluri directe din Serie A, gazdele de miercuri s-au impus o singură dată, 1-0, în 2015. Este și unica întâlnire dintre cele două echipe în care Juve nu a marcat. 

Mai mult decât atât, în cele mai recente 9 confruntări, torinezii au înscris de fiecare dată cel puțin două goluri. În total, au marcat de 28 de ori, ceea ce înseamnă o medie de 3,1 goluri/meci. 

Sassuolo nu pierde acasă de 7 meciuri (3 victorii, 4 remize), doar două mai puține decât recordul clubului în Serie A. 

Pentru a continua să spere la o calificare în Liga Campionilor, Juve are nevoie de starul său, Cristiano Ronaldo. Portughezul a fost cel mai slab de pe teren cu Milan, dar, așa cum s-a văzut la Udine, poate oricând să decidă singur un meci. Iar Sassuolo se numără printre victimele sale favorite: i-a marcat 5 goluri în 5 întâlniri, de când evoluează în Serie A. 

Pont: GG sau 3+

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Chelsea vs Arsenal
Pronostic:
P 7.5 cornere/meci
Cota
1.27
Atalanta vs Benevento
Pronostic:
1 & P1.5g/meci
Cota
1.23
Sassuolo vs Juventus
Pronostic:
GG sau 3+
Cota
1.29
Cota finala: 2.02
Profit: 5.10
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro