Ponturi Pariuri Fotbal Chelsea vs Arsenal

Superbet

Chelsea-Arsenal

În timp ce gruparea de pe Stamford Bridge luptă pentru două trofee și un loc de Liga Campionilor în următoarele 3 săptămâni,oaspetii încearcă să mai salveze ce se poate salva după un sezon în care a ratat toate obiectivele.

Chelsea și Arsenal sunt despărțite de 12 puncte cu 3 etape înainte de final în Premier League, astfel că a devenit o certitudine că formația lui Thomas Tuchel va termina mai bine decât rivala din Londra. Dar gazdele nu se luptă în acest moment cu Arsenal, ci cu Leicester și Liverpool în principal, pentru a încheia sezonul în Top 4.

cota2.ro

Pentru a fi sută la sută de prezența în Liga Campionilor și în sezonul următor, fără a depinde de finala cu Manchester City din 29 mai, Chelsea mai are nevoie de 6 puncte din partidele cu Arsenal, Leicester și Aston Villa. 

După acest joc, Chelsea va juca finala FA Cup cu Leicester, va mai avea și finala Ligii Campionilor, așadar, Thomas Tuchel va avea nevoie de aproape toată lumea pentru a fi aptă de joc. Andreas Christensen, care a suferit o întindere cu Manchester City, și Mateo Kovacic sunt jucătorii indisponibili.

În timp ce gazdele au mize mari pe finalul acestui sezon, Arsenal încearcă să ajungă măcar pe locul 7 până la finalul sezonului. Ca acest lucru să se întâmple, „tunarii” au nevoie de 9 puncte în ultimele 3 etape și, în același timp, Tottenham și Everton să se împiedice în două partide. Așadar, scenariul pare mai degrabă doar o încercare disperată de a se mai agăța de ceva pe finalul acestui sezon.

Pont: Cu siguranta vom avea un meci de care pe care si prin urmare aleg un pariu special la SUPERBET.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Chelsea vs Arsenal
Pronostic:
P 18.5 faulturi/meci
Cota
1.52
Cota finala: 1.52
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro