Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.33

Superbet

1.Atalanta-Juventus

După ce și-a asigurat calificarea în Liga Campionilor pentru al treilea an la rând, Atalanta încearcă să-și completeze sezonul excelent cu un succes în Cupa Italiei. 

Astazi, de la ora 22:00, pe Mapei Stadium, din Reggio Emilia,Atalanta o întâlnește în ultimul act pe echipa etalon a competiției, Juventus. Torinezii joacă a 20-a finală de Cupă, iar de 13 ori au cucerit trofeul, record în ambele cazuri. De cealaltă parte, Atalanta va disputa a doua finală în ultimii 3 ani, însă are un singur succes. 

cota2.ro

Va fi cea de-a 17-a întâlnire dintre cele două echipe în Cupa Italiei. Juventus s-a impus de 6 ori, Atalanta are 4 victorii, iar 6 partide s-au terminat la egalitate. 

În weekend, Atalanta a învins-o pe Genoa cu 4-3 și și-a asigurat matematic prezența în ediția viitoare a Ligii Campionilor. Echipa pregătită de Gian Piero Gasperini mai are de jucat doar cu AC Milan în campionat, iar un rezultat pozitiv i-ar securiza poziția a doua, ceea ce ar reprezenta cea mai bună clasare din istoria clubului. Un succes care poate fi dublat de un eventual succes în Cupă. 

Pronostic: Ma astept la un meci cu ocazii de ambele parti si prin urmare o sa merg pe o varianta la cornere.

2.Tottenham-Aston Villa

Tottenham are nevoie de 6 puncte în ultimele două etape, pentru a fi singură de locul 6 la finalul acestui sezon și o prezență în viitoarea ediție în Europa League. Prima confruntare este astazi, de la ora 20:00, pe teren propriu cu Aston Villa, ocazie cu care vor avea acces și 10.000 de spectatori.

În ultimele 15 etape, trupa din Birmingham a obținut doar 3 victorii, iar pas cu pas a ieșit din competiția pentru accederea în cupele europene. Iar după ultimele rezultate a ratat inclusiv oportunitatea de a încheia în Top 10. În cele mai recente 3 jocuri a fost înfrântă de Manchester United (1-3), a terminat la egalitate cu Everton (0-0, acasă), apoi a pierdut din nou la Crystal Palace (2-3). Astfel, s-a îndepărtat la 4 puncte de Leeds United (locuol 10), înaintea etapei a 37-a.

Pronostic: Pentru ca joaca pe teren propriu si pentru ca are mare nevoie de cele 3 puncte voi merge pe Tottenham ca va castiga la pauza sau la final.

3.Burnley-Liverpool

Liverpool a intrat în ultima săptămână a sezonului în Premier League cu șanse foarte bune de a prinde Liga Campionilor. Trupa lui Jurgen Klopp depinde doar de propriile rezultate pentru a se califica din nou în această competiție. Primul meci este astazi, de la ora 22:15, în deplasare, la Burnley. 

Gazdele vin după un eșec usturător pe teren propriu cu Leeds United, cu scorul de 4-0. Acesta a fost și primul joc pentru Burnley după ce și-a asigurat matematic menținerea în Premier League, în urma unui succes la Fulham cu 2-0. 

Trebuie sa stim:

  • Burnley a dat lovitura în tur și a câștigat pe Anfield cu 1-0. Ultima confruntare directă pe Turf Moor s-a încheiat însă cu 3-0 pentru Liverpool.
  • „Cormoranii” nu au mai excelat pe teren propriu în 2021, dar au 6 victorii și un egal în ultimele 8 jocuri disputate în deplasare, cu succese realizate la Tottenham, Arsenal și Manchester United.
  • Ultimele 3 jocuri directe la Burnley au avut cel puțin 3 goluri la total, iar Liverpool s-a impus de fiecare dată.

Pronostic : 2 solist

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Atalanta vs Juventus
Pronostic:
P7cornere
Cota
1.28
Tottenham vs Aston Villa
Pronostic:
PsF1
Cota
1.40
Burnley vs Liverpool
Pronostic:
2
Cota
1.30
Cota finala: 2.33
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro