Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.54

Superbet

Drogheda vs Longford T.

Irlanda, Premier Division

cota2.ro


Drogheda o va întâlni astăzi, începând cu orele 21:45, în etapa a 13 a din prima prima liga irlandeze pe Longford.


Cele 2 echipe sunt opuse momentan ca forma, Drogheda a reînceput sa aibă un parcurs foarte bun cu 3 victorii în ultimele 3 etape, în care au marcat 11 goluri și au primit unul singur.


De partea cealaltă sunt oaspeții, care nu au mai reușit o victorie de 7 etape la rând, cedând cele 3 puncte în 5 din ultimele meciuri din campionat. În meciurile pierdute, Longford nu a reușit sa marcheze.


In ultimul meci direct, Drogheda a trecut fără drept de apel de adversarii de azi intr un meci câștigat la un handicap de 4 goluri în care au ieșit cu poarta neatinsă.


Brondby vs Nordsjalland

Danemarca, prima liga


Ultima etapa din prima liga daneza care poate decide campioana. Brondby și Midtjylland sunt doar la un punct distanta pe primele 2 poziții, iar un egal în aceasta etape le pune speranțe de câștigarea a titlului deoparte.

Brondly întâlnește un adversar facil pentru ei, mai ales ca în ultimele 7 meciuri directe au câștigat de fiecare data, oaspeții rămânând fără victorie din 2017.


Brondby are 2 jucători suspendați, Frendrup și Lindstrom, lucru ce denota ca își cam pun pielea la bătaie și lupta din rasputeri pentru victorii care pot aduce titlul.

Pentru oaspeti, fundașul titular Woledzi este și și el suspendat din cauza unui cartonaș rosu și poate lasa o bresa în apărarea lui Nordsjalland.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Drogheda vs Longford
Pronostic:
1 solist
Cota
1.75
Brondby vs Nordsjalland
Pronostic:
1 solist
Cota
1.45
Cota finala: 2.54
Profit: 15.40
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro