Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.23

Superbet

1.Tara Galilor-Elvetia

Țara Galilor și Elveția se întâlnesc astazi, de la ora 16:00, în al doilea joc de la Euro 2020. Este și a doua confruntare din cadrul Grupei A, după Turcia – Italia. Cele două reprezentative vor juca la Baku, în Azerbaidjan.

Galezii sunt oarecum avantajați de program, pentru că vor rămâne la Baku după această întâlnire. În schimb, elvețienii vor pleca la Roma pentru jocul secund cu Italia.

cota2.ro

Țara Galilor a fost surpriza plăcută a ultimului Campionat European, reușind să ajungă până în semifinale, unde a fost stopată de Franța. În sferturile de finală a eliminat Belgia, cu un spectaculos 3-1. Vedetele echipei de atunci, Gareth Bale, Aaron Ramsey și Ben Davis, fac parte și acum din lot. 

Țara Galilor reprezintă probabil cel mai bun adversar pentru Elveția, în ceea ce privește debutul la Euro 2020, pentru că Italia și Turcia par, cel puțin pe hârtie, echipe mult mai greu de învins. Cu o victorie, selecționata din Țara Cantoanelor și-ar mai diminua din presiune înaintea următroarelor două întâlniri, din care ar mai avea nevoie de un punct pentru a avansa în faza următoare. 

Important de stiut:

  • Ultima confruntare a avut loc în urmă cu un deceniu, în calificările pentru Euro 2012, la Cardiff. Țara Galilor a câștigat atunci cu 2-0. Niciuna nu s-a calificat însă și la turneul final.
  • 3 din ultimele 4 jocuri directe s-au terminat cu scorul de 2-0. Elveția a câștigat însă celelalte două întâlniri, în campania de calificare pentru Euro 2000.

Pronostic: X2

2.Danemarca-Finlanda

Danemarca și Finlanda se întâlnesc astazi, de la ora 19:00, pe stadionul Parken din Copenhaga, într-o partidă care se dispută în Grupa B, din care mai fac parte Rusia și Belgia.

În preliminariile pentru Euro2020, elevii lui Hjulmand au avut o grupă relativ facilă, unde au terminat pe locul secund, după Elveția. Însă, danezii nu au avut nicio înfrângere în grupa de calificare. Înainte de startul turneului final, Danemarca a disputat două partide de pregătire. În primul meci, a remizat cu Germania, scor 1-1, iar în al doilea a învins Bosnia și Herțegovina, scor 2-0.

Acum, ținând cont că Belgia este favorita grupei, chiar una dintre marile favorite la câștigarea trofeului, Danemarca își propune să termine pe locul secund, astfel că are nevoie de o victorie în partida de astazi cu Finlanda.

Pentru Finlanda, simplul fapt că a ajuns să participe la acest turneu final e o realizare incredibilă. Nordicii s-au calificat pentru prima dată în istorie la un turneu final. Până acum, Finlanda a avut nu mai puțin de 30 de campanii de calificare nereușite, până să ajungă în premieră la Euro 2020.

Pronostic: Nu cred ca vom avea parte de prea multe reusite si de aceea aleg un Under la goluri.

3.Belgia-Rusia

Belgia - Rusia este al doilea duel din Grupa B de la Euro 2020. Partida are loc astazi, de la ora 22:00, pe „Krestovsky” din Sankt Petersburg, după cealaltă confruntare din prima etapă a grupei, Danemarca - Finlanda, de la Copenhaga. „Diavolii” sunt favoriți în acest meci, având în vedere valoarea superioară a lotului, dar și istoricul confruntărilor directe. Ei n-au pierdut niciodată contra rușilor și au cinci victorii în ultimele șase confruntări. 

Belgia este considerată una dintre favoritele acestui turneu final, la fel cum s-a întâmplat și la precedentele două, „diavolii” s-au oprit în sferturi (Euro 2016) și semifinale (Cupa Mondială 2018).

Mai mult ca sigur, Kevin De Bruyne și Eden Hazard vor rata acest prim meci cu Rusia și nu se știe exact când vor intra în acțiune. Starul lui Manchester City a fost operat facial, după ce a ieșit șifonat serios din duelul cu Rudiger din finala Champions League, în timp ce jucătorul lui Real Madrid continuă să aibă probleme cu accidentările și s-ar putea să nu aibă un rol important la acest turneu final.

Cu toate absențele Belgiei, Rusia pornește cu șansa a doua . Echipa lui Stanislav Cherchesov rămâne inferioară celei a lui Roberto Martinez și probabil va sta să-și aștepte șansele în această partidă, iar, dacă se va alege cu un punct, ar trebui să fie mulțumită, ținând cont că joacă și cu cea mai puternică formație din grupă. Singurul avantaj pentru ei în acest prim meci pare să fie cel pe care l-au avut și la Cupa Mondială din urmă cu trei ani. Joacă acasă, la Sankt Petersburg, acolo unde vor întâlni și pe Finlanda, în etapa a doua. 

Pronostic: Dnb 1

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Tara Galilor vs Elvetia
Pronostic:
x2
Cota
1.29
Danemarca vs Finlanda
Pronostic:
S 3.5g/meci
Cota
1.25
Belgia vs Rusia
Pronostic:
Dnb 1
Cota
1.38
Cota finala: 2.23
Profit: 9.84
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro