Ponturi Pariuri Fotbal Anglia vs Croatia

Superbet

Anglia-Croatia

Anglia a fost destul de aproape de a juca finala și la Cupa Mondială din 2018, dar a fost blocată de Croația în semifinale, adică prima adversară cu care va juca la acest turneu final. 

În Rusia, englezii au fost eliminați după prelungiri, în urma unui gol marcat de Mandzukic în minutul 109. Acum, partida se va disputa pe Wembley, cu aproximativ 23.000 de suporteri ai gazdelor.

cota2.ro

Euro 2020 se desfășoară în 11 țări, dar Anglia va fi acasă în cel puțin 5 meciuri, dacă ajunge până în finala de pe Wembley din 11 iunie.

Anglia a avut o campanie de calificare aproape perfectă, câștigând la pas o grupă din care au mai făcut parte Cehia, Kosovo, Bulgaria și Muntenegru. A câștigat 7 din cele 8 partide, iar pe Wembley a fost o adevărată „bestie” pentru adversari, din moment ce a realizat o medie de 5,25 de goluri. Nicio echipă nu a scăpat cu minimum 4 goluri primite. Selecționata lui Gareth Southgate a continuat să joace bine pe teren propriu și după această campanie de calificare, în 9 jocuri oficiale, amicale și în Liga Națiunilor având 8 victorii și un eșec cu Danemarca (0-1 în Liga Națiunilor).

Înainte de Euro, Anglia a realizat două victorii „scurte” în jocuri de pregătire, cu Austria și România (ambele încheiate cu 1-0). Iar în 2021, în 5 jocuri a primit un singur gol, în partida cu Polonia (2-1), în campania de calificare la Cupa Mondială din 2022.

Croația s-a despărțit de câțiva oameni care au scris istorie la Cupa Mondială din 2018, precum Rakitic, Mandzukic și Subasic, dar continuă să aibă la dispoziție o echipă foarte experimentată, cu jucători cheie la cluburi mari, precum Modric (Real Madrid), Perisic (Inter Milano), Kovacic (Chelsea).

De stiut:

  • După Cupa Mondială din 2018, cele două reprezentative s-au mai întâlnit în ediția inaugurală a Ligii Națiunilor, în același an. Anglia a luat 4 puncte atunci, după 0-0 în Croația și 2-1 pe teren propriu.
  • Anglia și Croația sunt la a doua confruntare într-un turneu final. În 2004, englezii s-au impus tot în faza grupelor, cu 4-2, și s-au calificat în sferturile de finală. Rooney cu o dublă, Scholes și Lampard au marcat atunci pentru „Three Lions”. De partea cealaltă, au înscris Kovac și Tudor.

Pronostic: Cred ca vom avea un meci foarte echilibrat si prin urmare voi incerca un X la pauza sau la final.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Anglia vs Croatia
Pronostic:
PsF X
Cota
1.91
Cota finala: 1.91
Profit: 4.55
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro