Ponturi Pariuri Fotbal Polonia vs Slovacia

Superbet

Polonia-Slovacia

Aparent, Polonia este favorită înaintea confruntării cu Slovacia, din grupa E, programată la St. Petersburg pe astazi, de la ora 19:00. Naționala de la Varșovia are ca principal argument forma senzațională din acești ani a golgeterului Lewandowki, cel care este cel mai bun marcator ”all-time” al Poloniei, cu nu mai puțin de 66 de goluri și a răsturnat mai multe recorduri sub tricoul lui Bayern.

Polonia nu are cea mai bună primăvară, venirea lui Paolo Sousa ca selecționer, în iarnă, neaducând rezultate prea grozave. Polonia nu a câștigat niciunul din ultimele trei meciuri, în testele premergătoare campionatului european Lewandowski și compania remizând, 1-1 cu Rusia, respectiv 2-2 cu Islanda. Per total, polonezii nu au decât o victorie în ultimele șapte dispute, un 3-0 cu modesta Andorra, în preliminariile CM 2022.

cota2.ro

Pe lângă problemele cu rezultatele recente, Paolo Sousa nu poate conta pe o serie de jucători importanți, accidentați deja înaintea turneului final, precum fundașii Reca (Crotone) și Bielik (Derby) sau mijlocașul Goralski (Kairat). De asemenea, și stoperul Bednarek (Southampton) este incert, iar atacantul de la Marseille, Milik, nu poate fi încă utilizat, tot din motive medicale.

Naționala lui Stefan Tarkovic are, în schimb, un 2021 destul de decent. În cele cinci meciuri din acest an, Slovacia a consemnat un triumf și patru remize. Este drept, în aceste jocuri, reprezentativa de la Bratislava a consemnat și un 2-2 cu Malta, dar se mândrește și cu un 2-1 în fața Rusiei, în calificările pentru Mondial. Ultimele două teste au însemnat un 1-1 cu Bulgaria și un 0-0 în Austria.

Slovacia a consemnat scoruri strânse în nu mai puțin de 11 din ultimele 12 partide, iar unicul eșec din ultimele opt meciuri reprezintă un 0-2 contra Cehiei, în Liga Națiunilor.

Pronostic: Cred ca vom avea un meci bun,cu multe faze importante si de aceea aleg sa joc un pariu special la SUPERBET.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Polonia vs Slovacia
Pronostic:
P0.5g/meci,P6.5cornere/meci & P1.5cartonase/meci
Cota
1.55
Cota finala: 1.55
Profit: 5.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro