Ponturi Pariuri Fotbal Portugalia vs Ungaria

UNIBET

Portugalia vs Ungaria

Euro2020

cota2.ro


Portugalia si Ungaria joaca in cea mai dificila grupa, alaturi de Franta si Germania, ultimele din urma fiind favorite la calificare in faza urmatoare. Casele de pariuri au cotat-o pe Franta ca favorita la castigarea titlului cu o valoare de 6.00 la majoritatea caselor de pariuri.


Vorbind de primul meci de astazi din grupa ”terorii” sau ”mortii” cum mai este ea intitulata de presa, Portugalia o va intalni aproape in formatie completa pe Ungaria, Joao Cancelo - fiind accidentat.


Ultimul meci direct s-a incheiat cu un scor strans si anume o victorie la limită a portughezilor, care au avut o posesie zdrobitoare de 73%.


Ca un mic comentariu despre rezumatul acestei competitii este ca unele echipe incep foarte supuse adversarului, mai ales daca nu este favorita in acel meci. Ieri Suedia a fost zdrobita ca posesia de Spania, insa rezultatul de egalitate a fost unul favorabil ambelor echipe, Finlanda care a avut un sut pe poarta din care au si concretizat pe tabela a avut doar 37% posesie.


Portugalia are jucatori de posesie in momentul de fata precum Diego Jota, Bruno Fernandes, Cristiano Ronaldo, Bernando Silva si au nevoie de o victorie in fata ungurilor, pentru un moral ridicat inaintea jocurilor dificile cu Franta si Germania.


Pariul pe acest meci este plasat la sectiunea statistici echipe - Posesie peste 57,5% Portugalia cu pariul gratuit de 50 RON primit ca BONUS oferit de UNIBET.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Portugalia vs Ungaria
Pronostic:
Peste 57.5% posesie Portugalia
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: 0.85
Stake: 1
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro