Ponturi Pariuri Fotbal Italia vs Elvetia

Superbet

Italia-Elvetia

Italia a început entuziasmant Campionatul European din acest an și vrea să confirme victoria clară obținută în fața Turciei. Astazi, de la ora 22:00, joacă pe Stadio Olimpico împotriva Elveției, în etapa a doua din Grupa A. 

Gazdele au câștigat meciul de deschidere de la actuala ediție cu 3-0, în timp ce elvețienii n-au obținut decât un punct din duelul cu Țara Galilor (1-1).

cota2.ro

Au trecut 28 de ani de când Elveția a câștigat ultima oară în fața Italiei. În 1993, elvețienii s-au impus cu 1-0 pe teren propriu în preliminariile Cupei Mondiale din 1994. De atunci, cele două naționale s-au mai întâlnit de 8 ori, iar bilanțul este de 4 victorii pentru azzurri și 4 remize (inclusiv în cele mai recente 3 confruntări). 

Trebuie spus însă că ultimul meci între Italia și Elveția a avut loc în iunie 2010, un amical la Geneva, și s-a încheiat cu scorul de 1-1. 

lvețienii au condus cu 1-0 în duelul cu Țara Galilor, însă n-au putut obține decât un punct. Nu este neapărat o surpriză. Naționala lui Vladimir Petkovic are 4 egaluri la rând la Euro, record în istoria competiției 

Oaspeții vin după 8 meciuri consecutive fără înfrângere în toate competițiile (6 victorii, două remize), o serie care ar trebui să-i pună în gardă pe italieni. Totuși, Elveția are o singură victorie în precedentele 24 de partide jucate în Italia (5 egaluri, 18 înfrângeri). Acel succes, scor 1-0, a fost obținut în octombrie 1982, când Italia era campioană mondială. 

Pronostic: 1 solist

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Italia vs Elvetia
Pronostic:
1
Cota
1.68
Cota finala: 1.68
Profit: 5.44
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro