Ponturi Pariuri Fotbal Suedia vs Slovacia

BETANO

Suedia vs Slovacia

Euro 2020, grupa E

cota2.ro


Suedia a reusit un rezultat excelent in fata Spaniei, echipa care a dominat 75% din timpul total de joc si au avut 13 suturi pe si spre spatiul portii. Totusi cu o dominare completa a spaniolilor, care nu au reusit nici macar sa marcheze, insa meciul nu a mers bine nici pentru suedezi care nu au trimis nici macar un sut pe spatiul portii.


Slovacia a reusit surpriza in primul meci din grupa contra Poloniei, reusind sa marcheze 2 goluri din singurele 2 suturi trimise pe spatiul portii lui Szczesny.


Astazi vom miza pe faulturi, pentru ca treaba devine serioasa pentru Slovacia care are de facut un meci bun impotriva Suediei si au un moral destul de crescut dupa ce au reusit prima victorie, asa ca se poate creste si ritmul jocului, dar si agresivitatea.


In meciului contra Poloniei, Slovacia a faultat de 15 ori, fiind un total de 28 de faulturi /meci, insa arbitrul de azi are o alta abordare a meciurilor internationale.

Daniel Siebert, germanul de 37 de ani, a arbitrat meciul dintre Scotia si Cehia, acolo unde au fost 12 faulturi si nu a acordat niciun cartonas galben sau rosu.


Iar slovacii au fost destul de linistiti, insa au fost presati de jucatorii polonezi, care au avut si iesiri mai putin controlate si agresive, Krychowiak G. fiind eliminat pentru aceste gesturi dure.



Cred ca meciul este unul prea important pentru ambele echipe sa greseasca din punct de vedere al disciplinei, iar arbitrul prefera jocul liber, fara fragmentari, specific Bundeligii, si s-ar putea observa si acest lucru in decursul partidei de astazi.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Suedia vs Slovacia
Pronostic:
sub 24.5 faulturi
Cota
1.72
Cota finala: 1.72
Profit: 0.72
Stake: 1
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro