Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 1.92

Superbet

1.Ungaria-Franta

Ungaria a pierdut în prima partidă, 0-3 cu Portugalia, dar a ținut piept cu brio campioanei europene. Maghiarii au primit întâiul gol abia în minutul 84, scorul final fiind exagerat. Dincolo, campioana mondială la zi a învins-o cu 1-0 pe eterna rivală Germania, unica reușită fiind de fapt un autogol al lui Hummels, în minutul 20.

Pentru Franța, victoria obținută în fața Germaniei a constituit cea de-a cincea izbândă la rând fără gol încasat, indiferent de caracterul partidei. În plus, campioana mondială nu a mai pierdut decât un singur duel din ultimele 21 de partide, oficiale sau amicale. Este vorba despre un 0-2 suferit acasă, într-un joc de verificare cu Finlanda, în toamna lui 2020. 

cota2.ro

  • Ungaria: L D W W W
  • Franta: W W W W W

Pronostic: Datorita formei prin care trece echipa oaspete am ales sa joc solist acest eveniment.

2.Portugalia-Germania

Portugalia și Germania, două dintre favorite la câștigarea Euro 2020, se înfruntă sâmbătă, de la ora 19:00, într-un joc din cadrul etapei a 2-a în Grupa F. Partida va avea loc pe Allianz Arena din Munchen. Gazdele sunt deja sub o mare presiune.

Portugalia a învins Ungaria cu 3-0 în primul joc la Euro, un rezultat demn de o campioană en-titre. Dar scorul final a fost oarecum mincinos, chiar dacă băieții lui Fernando Santos au terminat cu 65% posesie și 622 la 256 pase reușite. Primul gol a venit abia în minutul 84, de la Raphael Guerreiro. Apoi, Ronaldo s-a descătușat și a înscris următoarele două goluri, cu care a devenit cel mai bun marcator din istoria Campionatelor Europene (11 reușite în total).

Germania caută primul titlu european după o pauză de 25 de ani, dar debutul ei la Euro nu a fost sub cele mai bune auspicii, după ce a fost învinsă de Franța în partida de debut cu 1-0. Rezultatul nu a fost bun. Dar din punct de vedere al jocului a arătat că nu este chiar departe de Franța. În orice caz, nivelul a fost peste cel arătat la Cupa Mondială din 2018, când nu a trecut de grupă.

Înfrângerea cu Franța obligă Germania să învingă Portugalia, altfel lucrurile se complică serios. Die Mannschaft are și varianta de a avansa în optimi de pe locul 3, dar ar fi de evitat totuși un meci cu Belgia sau Olanda în această fază a competiției. Oricum, în filosofia fotbalului german nu există decât varianta victoriei, indiferent de adversar sau de fază.

Vom avea cu siguranta un meci de care pe care cu multe faze importante si prin urmare aleg sa joc o varianta la cornere.

3.Spania-Polonia

Cele două favorite în meciurile de deschidere ale grupei E, Spania și Portugalia, au început cu stângul. „Ibericii” au bătut toate recordurile de posesie și de pase reușite, dar nu au reușit mai mult decât un 0-0 cu Suedia. De cealaltă parte, Polonia, cu un Lewandowski discret, a pierdut, surprinzător, 1-2, în fața Slovsciei. Pentru ambele, așdar, acesta e un meci crucial. 

Ultima dată când cele două echipe s-au întâlnit s-a terminat 6-0 pentru Spania, dar trebuie spus că au trecut 11 ani de atunci, iar la acea vreme naționala Spaniei era campioană europeană și pe pucntul de a deveni, câteva săptămâni mai târziu, campioană a lumii, în premieră. Pentru cea mai bună generație din istoria Spaniei, așadar, un meci cu Polonia nu era o problemă, dar astăzi lucrurile stau complet diferit. 

olonia, care a strălucit în preliminarii, calificându-se prima dintr-o grupă cu Austria, Iralnda de Nord, Slovenia, Israel și Letonia, cu doar o înfrângere în zece meciuri, nu se regăsește în ultima vreme. În ultimele opt jocuri disputate, „leșii” au câștigat doar unul, un 5-0 cu Andorra. În rest, remize cu Ungaria, Rusia și Islanda, respectiv înfrângeri cu Italia, Olanda, Anglia și Slovacia. Rezultate care arată că Polonia nu reușește să treacă de statutul de echipă de „eșalonul 2”. De cealaltă parte, Spania, chiar dacă a făcut doar egal cu Suedia în primul meci, are 24 de partide fără eșec în ultimele 25 disputate.

Pronostic : 12


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Ungaria vs Franta
Pronostic:
2
Cota
1.30
Portugalia vs Germania
Pronostic:
P 6.5 cornere/meci
Cota
1.22
Spania vs Polonia
Pronostic:
12
Cota
1.21
Cota finala: 1.92
Profit: -6.00
Stake: 6
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro