Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.89

BETANO

1.Macedonia de Nord-Olanda

Macedonia de Nord își încheie aventura la primul ei turneu final,astazi, după partida cu Olanda, programată de la ora 19:00, în cadrul Grupei C. Țările de Jos și-au asigurat deja locul 1, astfel că își permit luxul de a schimba chiar și toată echipa pentru această întâlnire, dacă și-ar dori acest lucru.

Macedonia,deși a pierdut ambele jocuri, 1-3 cu Austria și 1-2 cu Ucraina, selecționata condusă de Igor Angelovski nu s-a făcut de râs. A pus foarte mult suflet în joc, dar resursele limitate și lipsa de experiență la acest nivel au privat-o de rezultate mai bune.

cota2.ro

Cu 0 puncte, Macedonia de Nord nu mai are nicio șansă de calificare, chiar și cu un succes împotriva Olandei.

Olanda a revenit cu stil la un turneu final, după ce a ratat prezența la Euro 2016 și Cupa Mondială din 2018, reușind să câștige grupa după primele două jocuri. Băieții lui Frank de Boer au învins principalele adversare din grupă, Ucraina cu 3-2 și Austria cu 2-0, astfel că și-au asigurat locul 1, indiferent de cum se vor încheia meciurile din ultima rundă.

De stiut:

  • Olanda are 2 victorii și 2 egaluri în partidele directe cu Macedonia de Nord. Ultima întâlnire a avut loc în 2009 și a fost câștigată cu 4-0.
  • Macedonia de Nord are 3 goluri marcate împotriva batavilor, dar nu a reușit să conducă nici măcar o secundă în cele 4 partide.
  • Olanda caută să termine cu maximum de puncte la Euro. Performanța a mai atins-o cu două ocazii, în 2000 și 2008.

Pronostic: 2 & P1.5g/meci

2.Finlanda-Belgia

În ultima etapă a Grupei B de la Euro 2020, Finlanda joacă împotriva liderului Belgia, astazi, de la ora 22:00, pe Krestovsky, din Sankt Petersburg. „Diavolii” sunt deja calificați în faza următoare, dar nu se știe însă locul pe care vor termina. Ar avea nevoie de o remiză pentru a fi siguri de prima poziție. Un punct ar putea conta mult și pentru finlandezi, care au deja trei după acel succes cu Danemarca, din prima etapă. 

Finlanda și Belgia s-au întâlnit de 11 ori în trecut, dar ultimele trei confruntări au avut loc în meciuri amicale.

Belgia este deja calificată în optimile de finală, dar ar trebui să nu piardă acest meci pentru a nu rata prima poziție.

De stiut:

  • Belgia este neînvinsă în 2021, în timp ce Finlanda a câștigat în acest an doar meciul cu Danemarca. 
  • În ultimele 5 meciuri directe au fost sub 2,5 goluri. 
  • Finlanda e neînvinsă în ultimele 7 meciuri contra Belgiei. 

Pronostic: 2 solist


Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Macedonia de Nord vs Olanda
Pronostic:
2 & P1.5g/meci
Cota
1.40
Finlanda vs Belgia
Pronostic:
2
Cota
1.35
Cota finala: 1.89
Profit: 4.45
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro