Ponturi Pariuri Fotbal Rusia vs Danemarca

Superbet

Rusia vs Danemarca

Grupa B, euro 2020

cota2.ro


Rusia se va confrunta cu Danemarca în această seară, știind că victoria le va garanta în această seară o ieșire din grupa B, asta daca Finlanda nu face vreo surpriza neplacuta contra Belgiei.


În mod surprinzător, echipa lui Stanislav Cherchesov a arătat un joc slab în jocul de deschidere, suferind o înfrângere cu 3-0 împotriva Belgiei. Cu toate acestea, aceștia au răspuns cu o victorie cu 1-0 împotriva Finlandei, prin inspiratia lui Aleksei Miranchuk, jucatorul Atalantei


Campania Danemarcei a fost complet umbrită de stopul stop cardiac al lui Christain Eriksen in timpul meciului de deschidere împotriva Finlandei. Desi au avut un joc foarte bun in meciul contra Belgiei, Danemarca a reusit sa piarda. Intrarea lui De Bruyne in partea a doua a meciului a schimbat radical soarta acestuia.


Inafara lui Eriksen, Danemarca nu are nicio problema de lot, iar Mario Fernandes s-ar putea sa revină după ce a fost scos cu targa in meciul contra Finlandei.


Echipe probabile:


Rusia: Safonov; Barinov, Diveev, Dzhikiya; Karavaev, Ozdoev, Zobnin, Golovin, Kuzyaev; Miranchuk; Dzyuba


Denemarca: Schmeichel; Wass, Kjaer, Christensen, Maehle; Delaney, Hojbjerg, Jensen; Braithwaite, Wind, Poulsen


Rusia ocupa momentan locul 2 cu 3 puncte si cel mai probabil Finlanda va ceva in fata Belgiei, care doreste sa ocupe prima pozitie in grupa B, insa Danemarca a îndurat un turneu dificil, dar în fața propriior fani de acasă ar trebui să aibă forta și calitatea de a lua toate cele trei puncte.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Rusia vs Danemarca
Pronostic:
2 SOLIST (SUPERCOTA)
Cota
1.83
Cota finala: 1.83
Profit: 0.83
Stake: 1
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro