Ponturi Pariuri Fotbal Cehia vs Anglia

Superbet

Cehia-Anglia

Cehia și Anglia se luptă astazi de la ora 22:00, pentru locul 1 în Grupa D. Jocul se desfășoară la Londra, iar câștigătoarea va rămâne pe Wembley și pentru jocul din optimile de finală. În mare pare, ambele reprezentative sunt calificate pentru fazele eliminatorii. Lucrurile se pot mai pot schimba doar dacă una dintre cele două naționale va pierde la scor acest meci, iar în alte 4 grupe vor fi reprezentative care vor încheia pe locul 3 cu cel puțin 4 puncte.

După un 2-0 cu Scoția, în urma unui meci foarte frumos, cu 29 de ocazii de ambele părți, dintre care 12 șuturi pe poartă, Cehia a remizat 1-1 cu Croația. În acest joc secund, liderul din Grupa D a fost ceva mai prudent, dar și-a urmărit doar obiectivul, de a puncta.

cota2.ro

Cehia este aproape calificată în optimile de finală, trebuie doar să evite ultima experiență avută pe Wembley, chiar în preliminariile acestui turneu final, când a pierdut cu scorul de 5-0, în martie 2019.

Anglia are același număr de puncte ca și Cehia, după 1-0 cu Croația și 0-0 cu Scoția.

De stiut:

  • Anglia nu a primit gol în ultimele patru partide, toate desfășurate în această lună, dar nici nu a marcat mai mult de unul.
  • După acel 0-5 pe Wembley, Cehia și-a luat revanșa la Praga și a învins Anglia cu 2-1. 
  • În 7 jocuri disputate în 2021, selecționata „Three Lions” a primit un singur gol, într-o partidă cu Polonia (2-1), în calificările pentru Cupa Mondială din 2022.

Pronostic: Cred ca vom avea multe faze importante,la ambele porti si de aceea aleg sa joc un pariu special la Superbet.


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Cehia vs Anglia
Pronostic:
P0.5g/meci,P6.5cornere/meci & P0.5cartonase/meci
Cota
1.50
Cota finala: 1.50
Profit: 5.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro