Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.72

Superbet

1.Slovacia-Spania

Înaintea ultimului meci din grupă, cu Slovacia, Spania poate termina pe orice loc, de la 1 până la 4, în funcție de celelalte rezultate din grupă. Nu este chiar situația ideală în care se aștepta Luis Enrique să fie după două jocuri disputate. Remizele cu Suedia și mai ales cu Polonia, în care a ratat un penalty și alte câteva ocazii mari de a câștiga, le-au atras ibericilor o mulțime de critici la Madrid. Totuși, spaniolii sunt încrezători că pot învinge Slovacia. Iar în caz contrar, chiar și cu o remiză, care le-ar aduce trei puncte în clasament, ar avea un golaveraj mai bun decât Finlanda și Ucraina, două din echipele care au terminat pe locul 3 și, drept urmare, se pot califica oricum. 

Cu doar o singură înfrângere în ultimele 26 de partide disputate, Spania e însă favorită. Mai ales că joacă tot acasă, la Sevilla, pe La Cartuja. Dar la fel de adevărat este că și la precedentele două dueluri a fost tot favorită și a jucat tot în Andaluzia. 

cota2.ro

Slovacia a câștigat un singur meci din cele șase precedente împotriva Spaniei. „La Roja” s-a impus de patru ori, iar un meci s-a încheiat egal. În cinci din cele șase dueluri directe anterioare au marcat ambele formații și în patru din cele șase s-au înscris peste 2,5 goluri.

Slovacia a câștigat surprinzător meciul de deschidere, cu Polonia, dar a pierdut apoi, 0-1 cu Suedia, după o lovitură de la 11 metri. Până la acel eșec, Hamsik și compania nu pierduseră niciun meci în 2021: patru remize și două victorii. 

Cei de la Bratislava au nevoie doar de un punct cu Spania pentru a fi siguri de calificare. Dacă slovacii câștigă, iar Suedia nu învinge în meciul cu Polonia, aceștia vor termina grupa pe locul 1.

Pronostic: Este un meci de care pe care dar tind sa cred ca Spania va face un meci bun si va castiga cele 3 puncte.

2.Portugalia-Franta

Ultima etapă din grupa F de la Euro 2020 aduce un duel cu adevărat galactic. Vom vedea la lucru campioana europeană la zi contra campioana mondială la zi!

Franța este lideră în grupă, cu 4 puncte, Germania și Portugalia au câte 3, iar Ungaria a adunat un singur punct.

Francezii sunt deja calificați, având suficiente puncte pentru a ocupa, în cel mai rău caz, unul dintre cele mai bune 4 locuri 3. Dacă vor câștiga, vor încheia pe primul loc, situație posibilă și în cazul unei remize, dar doar dacă Germania nu învinge Ungaria. În cazul unei înfrângeri, coroborată cu o victorie puțin probabilă a Ungariei, locul doi s-ar decide în funcție de golaveraj. 

Pentru portughezi, o victorie sau o remiză ar aduce automat calificarea și ar termina grupa pe primul loc dacă înving, iar Germania nu câștigă împotriva Ungariei.

Pronostic: 12

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Slovacia vs Spania
Pronostic:
2
Cota
1.22
Portugalia vs Franta
Pronostic:
12
Cota
1.41
Cota finala: 1.72
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro