Ponturi Pariuri Fotbal Suedia vs Polonia

Superbet

Suedia-Polonia

Astazi, de la ora 19:00, la St. Petersburg, Suedia întâlnește Polonia. Scandinavii sunt lideri în grupa E și și-au asigurat deja prezența în faza eliminatorie.

Cotată ca a doua favorită în grupă, echipa lui Paulo Sousa a început turneul final cu un eșec împotriva Slovaciei. În partida disputată la St. Petersburg, goalkeeper-ul Szczesny a gafat și și-a trimis mingea în propria poartă. Linetty a egalat imediat după pauză, dar polonezii au rămas în 10 oameni, după eliminarea lui Krychowiak. În superioritate numerică, slovacii au marcat golul de 2-1, scor care s-a păstrat până la final. 

cota2.ro

Apoi, la Sevilla, împotriva Spaniei, Polonia a primit gol de la Morata, dar Lewandowski a egalat, aducând punctul care menține vii speranțele la o prezență în fazele eliminatorii. E drept, remiza a fost smulsă cu noroc, după ce Moreno a ratat un penalty. 

Înaintea partidei decisive cu Suedia, polonezii sunt ultimii în grupă și au o singură variantă pentru calificare: să obțină 3 puncte la St. Petersburg. Dacă înving liderul, iar meciul de la Sevilla nu se încheie la egalitate, "leșii" încheie pe locul 2, având avantajul rezultatului direct cu suedezii și fiind depășiți doar de Spania sau Slovacia. Dacă cealaltă partidă se încheie la egalitate, polonezii au putea chiar să termine grupa ca lideri, ieșind în avantaj la calculul în trei folosit în cazul în care vor exista trei echipe cu același număr de puncte, contând și golaverajul. 

Astfel, Polonia ar putea fi liderul grupei, dacă va câștiga miercuri la un gol diferență, marcând însă cel puțin de două ori (2-1, 3-2, 4-3 etc.) sau la cel puțin două goluri diferență, iar cealaltă partidă se va încheia la egalitate. Dacă înving Suedia doar cu 1-0, iar Slovacia și Spania remizează, polonezii termină pe locul 2, sub slovaci. 

ider după două runde în care a remizat, 0-0, cu Spania și a învins Slovacia cu 1-0, Suedia își face planurile pentru optimi. Suedia are 4 puncte, cu unul mai mult decât slovacii, două în plus față de iberici și trei în raport cu adversara de miercuri, Polonia

Scandinavii sunt deja calificați, ocupând unul dintre cele mai bune 4 locuri 3 și în cazul unui eșec. Pentru a-și menține poziția de lider, Suedia trebuie să învingă Polonia. Dacă pierde, trupa lui Janne Andersson nu poate să termine mai jos de locul 3, indiferent de rezultatul dintre Slovacia și Spania. 

Pronostic: 1x

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Suedia vs Polonia
Pronostic:
1x
Cota
1.53
Cota finala: 1.53
Profit: 5.30
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro