Ponturi Pariuri Fotbal BELGIA vs PORTUGALIA

Superbet

BILET FAZA ELIMINATORIE - ECHIPA CARE MERGE MAI DEPARTE


cota2.ro

BELGIA - PORTUGALIA


Belgia a reusit sa se califice pe primul loc intr-o grupa complicata din punctul de vedere al mai multor specialisti, in care Finlanda a rasturnat complet situația cu victoria in primul meci contra Danemarcei, care nu au putut sa treaca peste problema de sanatate a lui Eriksen.


Belgienii au avut un parcurs excelent in faza grupelor, cu 3 victorii din 3 si in care au primit un singur gol. De Bruyne si Lukaku au fost magistrali si au contribuit la majoritatea fazelor periculoase pentru apararile adverse.


Portugalia a fost singura care a castigat in fata ungurilor, echipa surpriza care era sa se califice dupa ce i-au condus pe nemti cu 2-1 in primele 80 de minute ale meciului decisiv din grupa.


Oricum au avut un suport urias, anume 65000 de fani, care i-au sustinut si dupa primul meci in care au cedat 3 goluri in ultimele 7 minute ale meciului.


Portughezii s-au aratat vulnerabili in fata nemtilor, care au inscris de 4 ori in poarta lui Rui Patricio, care a fost magistral in meciul contra Frantei, reusind o parada exceptionala la sutul lui Pogba, care putea aduce victoria galicilor.


Portugalia se arata in continuare vulnerabilă in faza defensiva, iar Ronaldo pare in continuare nemultumit de binomul pe care il face in atac cu Diogo Jota. In plus, Portugalia a reusit sa marcheze doar din penalti contra Franței.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
BELGIA vs PORTUGALIA
Pronostic:
Belgia se califică
Cota
1.75
Cota finala: 1.75
Profit: 1.50
Stake: 2
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro