Ponturi Pariuri Fotbal Italia vs Austria

Superbet

Italia-Austria

Al doilea meci din optimile de finală ale Europeanului se dispută astazi, de la ora 22:00, pe Stadionul Wembley, între Italia și Austria. 

Italienii au ajuns în această fază după un parcurs perfect în Grupa A, din care au mai făcut parte Țara Galilor, Elveția și Turcia: 3 victorii și 7-0 la golaveraj. De cealaltă parte, Austria joacă în premieră în fazele eliminatorii ale competiției, ca urmare a locului 2 ocupat în Grupa C, unde a câștigat partidele cu Macedonia de Nord și Ucraina și a pierdut în fața Olandei. 

cota2.ro

Austria nu a mai câștigat în fața Italiei din 1960. De atunci, cele două naționale s-au întâlnit de 13 ori, iar bilanțul este de 10 victorii pentru Squadra Azzurra și 3 remize. Mai mult decât atât, italienii s-au impus de fiecare dată în cele 4 confruntări disputate la turneele finale, toate la CM: 1-0 în 1934, 1978 și 1990 și 2-1 în 1998. 

Odată cu cele 3 victorii din grupă, Italia a ajuns la 30 de meciuri consecutive fără înfrângere, record egalat al naționalei. 

Totuși, până acum, Italia a beneficiat de avantajul terenului propriu la actualul turneu. Meciurile cu Turcia, Elveția și Țara Galilor s-au jucat pe Stadio Olimpico, din Roma. Din acest punct de vedere, „deplasarea” de la Londra este primul test serios al azzurrilor la Europeanul din 2021.

Dacă Italia e într-o serie istorică, Austria se poate lăuda doar cu victoriile din grupă. Succesul cu Macedonia de Nord (3-1) și cel cu Ucraina (1-0) sunt singurele obținute în ultimele 6 partide disputate. În celelalte 4 jocuri (un egal și 3 înfrângeri), austriecii nici măcar nu au reușit să marcheze. 

Pronostic: Voi merge pe echipa mai puternica,pe Italia,1 solist.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Italia vs Austria
Pronostic:
1
Cota
1.60
Cota finala: 1.60
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro