Ponturi Pariuri Fotbal Anglia vs Germania

BETANO

Anglia vs Germania


cota2.ro

Surprizele continua sa apara in fazele 16-milor, Elvetia reusind sa treaca de campiona mondiala, Franta, la penaltiuri. Pe langa cocosii galici, se adauga la lista favoritelor eliminate echipe precum, Olanda și Portugalia.


La cum a aratat Anglia in grupe, meciul mult asteptat ar putea sa ne surprinda negativ din punct de vedere al spectacolului. Un joc apatic, multe pase in propria jumatate, dar care a functionat pentru calificarea de pe primul loc pentru britanici.


Germania s-a chinuit și ea pentru calificare, reusind sa egaleze Ungaria in ultimele 10 minute ale meciului.


Anglia vs Germania ECHIPE PROBABILE

Anglia (4-2-3-1): Jordan Pickford; Kyle Walker, John Stones, Harry Maguire, Luke Shaw; Kalvin Phillips, Declan Rice; Phil Foden, Mason Mount, Raheem Sterling; Harry Kane.


Germania (3-4-3): Manuel Neuer; Matthias Ginter, Mats Hummels, Antonio Rudiger; Joshua Kimmich, Leon Goretzka, Toni Kroos, Robin Gosens; Kai Havertz, Thomas Muller, Serge Gnabry.



Anglia vs Germania H2H


De la eliminarea Germaniei de Vest într-o finală memorabilă a Cupei Mondiale din 1996, Anglia a rămas fără victorie în cele trei întâlniri ulterioare cu Germania la turneele majore.


După ce a câștigat patru dintre primele cinci meciuripe Wembley, Anglia nu a reușit să învingă acest adversar în ultimele șapte confruntări de pe stadionul național.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Anglia vs Germania
Pronostic:
Germania se califică
Cota
2.10
Cota finala: 2.10
Profit: -1.00
Stake: 1
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro