Ponturi Pariuri Fotbal Italia vs Belgia

Superbet

ITALIA - BELGIA

02.07.2021, ora 22.00

cota2.ro


Sferturile de finală ale Euro 2020 incep de vineri, 02.07.2021. Belgia și Italia se vor confrunta în unul dintre cele mai mari jocuri ale turneului.


Belgia a renunțat la deținătorii cupei, Portugalia și acum va ieși din nou la atac pentru a elimina unul dintre cei mai importanți favoriți, Italia, miza fiind primul titlu internațional. Au câștigat toate jocurile din grupă înainte de a învinge Portugalia cu 1-0 în 16-imi. Acum sunt neînvinși în 13 meciuri, reusind să câștige 11 dintre acestea și se pare că și-au rezolvat problemele defensive, in 4 din ultimele cinci meciuri fiind fără gol primit. Cu toate acestea, echipa lui Roberto Martinez se confruntă cu o problemă majoră și s-ar putea sa nu-i vedem in sferturi pe cei 2 jucatori cheie, Kevin De Bruyne și Eden Hazard - ambii accidentați în meciul cu Portugalia.


Italia a fost până acum cea mai bună echipă din competiție, dar după ce a trecut de grupă fără să transpire, in 16-imi ei au fost obligați să muncească mai mult pe teren pentru o victorie în fața austriecilor. După o remiză de 0-0 în timpul regulamentar, au avut nevoie de timp suplimentar pentru a castiga, gratie golurilor marcate de Federico Chiesa și Matteo Pessina în minutele 95 și 105.


Italia este în continuare favorita la castigarea competitiei, fiind neînvinsă în 31 de meciuri și cu 12 victorii consecutive. In 11 din ultimele 12 meciuri nu au primit gol, fiind una dintre echipele cu cea mai bună defensivă de până acum.


STATS:


  • In 4 din ultimele 5 meciuri ale Belgiei nu au marcat ambele echipe;
  • In 11 din ultimele 12 meciuri ale Italiei nu au marcat ambele echipe;
  • Belgia este neînvinsă în ultimele 13 meciuri.;
  • Italia este neînvinsă în ultimele 31 de meciuri.

Doua dintre cele mai bune echipe se confruntă sferturile Euro2020, ambele avand jucători de top, dar aici se pare că apărarea va avea un mare cuvânt de spus asupra modului în care va decurge jocul.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Italia vs Belgia
Pronostic:
Italia merge mai departe
Cota
1.80
Cota finala: 1.80
Profit: 1.60
Stake: 2
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro