Ponturi Pariuri Fotbal Belgia vs Italia

Superbet

Belgia-Italia

Cel mai tare meci din sferturile de finală ale Europeanului din acest an se joacă astazi, de la ora 22:00. Singurele echipe care au câștigat toate partidele disputate la actuala ediție, Belgia și Italia, sunt adversare la Munchen. 

Va fi al patrulea duel direct la CE, iar bilanțul este de partea italienilor: două victorii, un egal și 0 goluri primite. Cele două echipe s-au întâlnit și la Euro 2016, iar Squadra Azzurra s-a impus cu 2-0 în faza grupelor. De altfel, niciuna dintre confruntările precedente nu a avut loc în fazele eliminatorii. 

cota2.ro

După ce și-a câștigat grupa cu punctaj maxim, Italia a avut nevoie de prelungiri pentru a trece de Austria, în optimile de finală. Naționala pregătită de Roberto Mancini s-a impus cu 2-1, datorită golurilor marcate de Chiesa și Pessina, ambii veniți de pe bancă, și a ajuns la 31 de meciuri consecutive fără înfrângere, record all-time pentru azzurri. 

Este a patra calificare consecutivă a Italiei în sferturile de finală ale Europeanului. La ultimele 3 ediții, italienii au ajuns de fiecare dată la loviturile de departajare în această fază. În 2012 au reușit să elimine Anglia, în 2008 și 2016 au fost trimiși acasă de Spania, respectiv Germania. 

La fel ca Italia, Belgia și-a câștigat grupa cu 3 victorii în 3 meciuri, dar în „optimi” a avut o misiune mai dificilă. Locul 3 de la ultima Cupă Mondială a întâlnit Portugalia, încă deținătoarea trofeului. Echipa antrenată de Roberto Martinez s-a impus cu 1-0, datorită golului marcat de Thorgan Hazard. 

Pronostic: Cu siguranta va fi un duel foarte echilibrat si de aceea o sa merg pe un X la pauza sau la final

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Belgia vs Italia
Pronostic:
PsF X
Cota
1.61
Cota finala: 1.61
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro