Ponturi Pariuri Fotbal ITALIA vs SPANIA

BETANO

ITALIA VS SPANIA

SEMIFINALELE EURO2020

cota2.ro

06.07.2021, ora 22.00


Italia și Spania urmează să prefațeze o finală în acest punct al competiției înaintea marei finale ce se va disputa pe data de 11.07.2021 pe Wembley, tot de la aceeași ora.


Această confruntare a semifinalei este o repetiție a finalei din 2012, când cele două naționale s-au întâlnit și Spania a învins Italia cu 4-0, in umilinta care a pus capat si carierei internationale ale marelui Pirlo.


Patru jucători care au făcut echipa în acel meci în urmă cu nouă ani și sunt prezenti si anul acesta in lot. Italia îi are pe Leonardo Bonucci, Giorgio Chiellini și Salvatore Sirigu, în timp ce Sergio Busquets continuă să facă treabă pentru Spania.


Italia vine după victoria cu 2-1 contra Belgiei și a fost până acum cea mai bună echipă la această competiție, primind doar două goluri. Singura problemă in meciul contra Belgiei, în afară de golul primit, ar fi pierderea lui Leonardo Spinazzola din cauza unei accidentări. Fundașul romanilor nu va fi refacut la timp pentru semifinală.


Italia și-a câștigat fiecare meci la această competiție, victoria lor asupra Belgiei a fost a 13-a consecutivă și a 33-a fără infrangere. Faptul că au reușit să castige in cele 90 de minute ar trebui să le ofere un avantaj față de spanioli, care au trebuit să meargă până la penaltiuri, fiind al doilea meci consecutiv in care ajuns in prelungiri.

Italia nu a înscris atât de multe goluri ca Spania în această competiție, insa au dat dovada de o aparare excelenta.


Italia are o singura accidentare, insa Mancini a gasit solutii de inlocuire, precizand asta in conferinta de presa, iar faptul ca nu au trecut prin minute in plus de joc poate fi un avataj de care se pot folosi.


Concluzie:

Italia are un parcurs excelent și nu a dezamăgit după ce a intrat ca favorită la fiecare meci direct în această competiție. Au cinci victorii consecutive și 13 în general, în timp ce sunt neînvinse în 33. Sunt foarte puternici în apărare, cu 12 meciuri din fără gol primit, în timp ce Spania este predispusă la greșeli (n.r. asa cum au facut si in meciurie contra Croatiei și Elvetiei) și are atacanti autentici cu rata mare de succes. Eficienta atacantilor Spaniei a lăsat mult de dorit, în ciuda creativității de la mijlocul terenului și vor intalni o echipa a Italiei, pregatita la fel ca in jocul contra belgienilor.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
ITALIA vs SPANIA
Pronostic:
Italia se califica
Cota
1.83
Cota finala: 1.83
Profit: 0.83
Stake: 1
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro