Ponturi Pariuri Fotbal Anglia vs Danemarca

BETANO

Anglia-Danemarca

Anglia a demonstrat deja că este o candidată cât se poate de serioasă inclusiv la câștigarea trofeului, la sfârșitul acestei săptămâni. Sigur, ultima imagine, sfertul de finală cu Ucraina, a fost și cea mai frumoasă a echipei de la Euro 2020. Dar trupa lui Gareth Southgate a impresionat de la început prin pragmatism, prin faptul că nu își asumă riscuri inutile, nu lasă nimic la voia întâmplării și, mai ales, printr-o apărare beton! Anglia nu a primit niciun gol în cele 5 partide din cadrul competiției. Mai mult, nu a mai primit gol de 7 partide, ceea ce înseamnă un record pentru istoria selecționatei.

Anglia este mare favorită, dar Danemarca nu poate fi subestimată sub nicio formă. Mai ales după istoria turneului final din 1992, când a venit de pe plajă, nu a fost băgată în seamă și a câștigat turneul final. Și la acest Euro, nordicii au avut ceva special în drumul spre semifinale. La fel de adevărat, au avut și un culoar favorabil, pentru că în fazele eliminatorii au dat peste Țara Galilor (4-0) și Cehia (2-1). Niciuna din aceste selecționate nu se poate compara cu trupa lui Gareth Southgate.

cota2.ro

Danemarca arată destul de bine în toate compartimentele. Acest joc va fi câștigat probabil la mijloc. Iar Rice și Phillips, mijlocașii Angliei, nu vor avea deloc o misiune facilă cu Thomas Delaney și Pierre-Emile Hojbjerg. Ambii au asigurat nordicilor foarte multă stabilitate. De asemenea, sunt jucători care avansează bine cu mingea în terenul advers.

De stiut:

  • Anglia nu a pierdut niciodată un meci pe Wembley în 90 de minute la un turneu final.
  • Din punct de vedere al numărului de goluri, în cele mai recente 10 confruntări avem 5 meciuri de + 3 goluri și 5 meciuri de 0-2 goluri. Ultimele 3 dispute au avut însă 0-1 goluri la total.
  • Danemarca a învins Anglia doar în 4 jocuri oficiale din cele 21 disputate.

Pronostic: Anglia P0.5g/meci,P2.5cornere/meci,P0.5cartonase/meci


Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Anglia vs Danemarca
Pronostic:
Vezi mai sus
Cota
2.30
Cota finala: 2.30
Profit: 9.10
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro