Ponturi Pariuri Fotbal Italia vs Anglia

BETANO

Italia vs Anglia

FINALA EURO 2020 - WEMBLEY

cota2.ro

11.07.2021, ORA 22.00


Cele două echipe cu cele mai bune performanțe la Euro 2020, Anglia și Italia, se vor confrunta duminică în finala de la Wembley, după ce au avut parte de meciuri grele in semifinale.

Anglia s-a ambiționat să alerge după egalare, fiind prima dată cand a fost condusa la acest turneu și a învins Danemarca cu 2-1, în timp ce Italia a trebuit să meargă până la penaltiuri pentru a trece de Spania.


Anglia are sansa sa joace finala contra Italiei după prima dată in 55 de ani, iar sansele sunt aproape egale in fata unei echipe cu acelasi profil de joc.


În ultimele șase întâlniri directe, Italia nu a pierdut în fața Angliei si spera ca nici in finala asta lucrurile sa nu se schimbe.

Au avut calea cea mai grea până la finală, după ce au trebuit să înfrunte Belgia și Spania,însă Italia s-a descurcat foarte bine și, după, ce a ratat Cupa Mondială din 2018, o pot compensa în mare măsură aici, cu o victorie in marea finala. Italia este neînvinsă în ultimele 33 de meciuri, iar remiza cu Spania a fost singura dată când nu a reușit să câștige în ultimele 14 meciuri.


Cu toate acestea, spre deosebire de Anglia, italienii au marcat în fiecare dintre meciurile lor la această competiție si vor rămâne în continuare fără Spinazzola după accidentarea sa în meciul cu Belgia, dar Emerson Palmieri a fost inlocuitorul perfect.


Italia nu a avut un traseu facil in fazele eliminatorii, reusind sa castige in prelungiri si la penaltiuri.

Pe Wembley va fi un joc strans, tensionată, cu jucatori in teren care au dat dovadă de multă încredere pana in aceasta faza a competitiei.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Italia vs Anglia
Pronostic:
Italia ridica trofeul
Cota
2.02
Cota finala: 2.02
Profit: 1.02
Stake: 1
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro