Ponturi Pariuri Fotbal CFR Cluj vs Craiova

Superbet

CFR Cluj-Craiova

Primul meci oficial al verii din competiția internă se joacă astazi, de la ora 20:00, pe Arena Națională.

Două dintre cele mai performante cluburi din Liga 1 din ultimii ani se vor duela. CFR Cluj a devenit în sezonul anterior campioană pentru a patra oară consecutiv, în timp ce oltenii, care încă nu au pus mâna pe trofeul suprem din prima divizie, au cucerit în primăvară cea de-a doua Cupă a României. 

cota2.ro

Primul meci competitiv al lui Marius Șumudică pe banca trupei din Gruia a fost disputat marți: CFR a învins-o cu 3-1 acasă pe Borac Banja Luka, în primul tur preliminar din Champions League. Așadar, o opțiune serioasă de calificare pentru ardeleni, cei care deja marți vor disputa returul, în Bosnia-Herțegovina. 

Seria de partide amicale din perioada recentă nu a fost însă una foarte convingătoare. Mai departe, în ciuda revenirii lui Koljic, oltenii au consemnat scoruri mai degrabă modeste în cantonament: 0-2 cu UFA, 3-1 cu Tirol, 0-1 cu Horn și 0-2 cu Olympiacos Pireu. Așadar, puține realizări ofensive, acesta fiind unul din punctele vulnerabile ale alb-albaștrilor în stagiunea anterioară.

Ultimele 5 meciuri disputate:

  • CFR Cluj: W D W L D
  • Craiova: L L W L D

Acum,pentru ca este primul meci oficial pentru ambele echipe ,nu cred ca vom avea cine stie ce spectacol si tind sa cred ca vom avea un echilibru cel putin in prima repriza.Prin urmare, aleg sa joc un X la pauza sau la final.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
CFR Cluj vs Craiova
Pronostic:
PsF X
Cota
1.83
Cota finala: 1.83
Profit: 4.98
Stake: 6
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro