Ponturi Pariuri Fotbal Italia vs Anglia

BETANO

Italia vs Anglia


cota2.ro

Finala euro2020


Argentina a reușit sa câștige Copa America după lobul lui Di Maria din minutul 22, fiind astfel primul trofeu pentru Messi în tricoul naționalei. Însă deși au fost multe ocazii de gol de ambele părți, am avut parte de un singur gol și de multe fragmentari ale jocului, sancționate cu 9 cartonase galbene de către central.


Aici ma voi baza și în finala de astăzi. Anglia e văzută de toată Europa ca o impostoare, iar italienii au girul tutoror de a ridica trofeul bine meritat.


Toata lumea e contrariata după penaltiul inexistent al lui Sterling din minutul 102 și țin sa cred ca apărarea italienilor îl va tine puțin la respect la limita regulamentului.


Când au avut adversari de teapa lor, englezii au faultat și au avut și cartonase galbene, iar aceeași situație a fost și de partea Italiei.


Anglia vs Germania (Anglia 3 cartonase)

Italia vs Spania (Italia 2 cartonase)

Belgia vs Italia ( Italia 2 cartonase)

Italia vs Austria (Italia 2 cartonase)


Anglia este cotata de casele de pariuri ca fiind favorita la ridicarea trofeului, însă italienii nu au dat greș împotriva niciunei echipe de top cu care s a întâlnit, având un traseu extrem de dificil pana la finala.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Italia vs Anglia
Pronostic:
Peste 3.5 cartonase
Cota
1.90
Cota finala: 1.90
Profit: 0.90
Stake: 1
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro