Ponturi Pariuri Fotbal Sepsi vs Academica Clinceni

Superbet

Sepsi-Academica Clinceni

Avem o confruntare intre două trupe care au impresionat în sezonul trecut. Sepsi a ajuns în premieră în eurocupe, la patru ani după promovarea istorică. Oaspeții de la Academica Clinceni au cules elogii meritate prin faptul că au ajuns în stagiunea de play-off deja la a doua participare în Liga 1.

Formația lui Leo Grozavu se pregătește de debutul în UEFA Conference League, iar în această vară a realizat o serie de achiziții cel puțin interesante. Au venit atacantul Bărbuț (Sepsi), mijlocașul ofensiv Golofca (CFR), mijlocașul lateral Askovski (Botoșani), stoperul Sousa (Astra), iar deunăzi au fost amanetați și internaționalul Damascan (22 de ani, atacant internațional pentru Republica Moldova, ex-Torino) și fundașul Ispas (20 de ani, împrumut de la CFR). Cea mai importantă despărțire este cea legată de fundașul Bouhenna, plecat la CFR.

cota2.ro

Și rezultatele din pregătiri au fost destul de încurajatoare pentru covăsneni: au trecut cu 2-1 de Krasnodar, cu 3-1 de UFA și au remizat, 1-1 cu Plzen.

Legat de finalul sezonului trecut, Sepsi a încheiat stagiunea cu cinci meciuri la rând cu scor strâns, iar în ultimele cinci partide oficiale de pe teren propriu trupa din Sfântu Gheorghe nu a pierdut.

Academica Clinceni a mers mai departe pe mâna antrenorului Ilie Poenaru, așa cum era și normal. În inter-sezon, ilfovenii au mizat pe câțiva jucători versați. Au fost aduși mijlocașul Filip (FCSB), fundașul Holzmann (Botoșani) și atacantul De Amorim (ex-Astra și FCSB).

Cele două trupe s-au confruntat prima dată în 2016, în Liga 2. De-atunci, Sepsi și-a asigurat un avantaj la meciurile directe: din zece confruntări trupa din Sfântu Gheorghe conduce cu 5-3 la victorii.

Anul trecut, Clinceniul s-a impus de două ori contra lui Sepsi, în confruntările bifate în fieful ilfovenilor. Dar, este interesant ca Academica nu a marcat niciodată în cele cinci vizite efectuate pe terenul lui Sepsi!

Pronostic: 1x&PGG

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Sepsi vs Academica Clinceni
Pronostic:
1x&PGG
Cota
1.58
Cota finala: 1.58
Profit: 5.80
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro